Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/282 anonim ***** válasza:
44%
Az írás hangsúlyába bármit bele lehet képzelni főleg neten keresztül. Ha konkrét bizonyítékod nincs akkor ne gyanúsítgass.
2010. aug. 5. 20:00
 162/282 anonim ***** válasza:
25%
"és a fogalmazásban van" !!!
2010. aug. 5. 20:02
 163/282 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem aki még sosem mondott olyat hogy "kölyök" az hazudik. Ez nem egy halálos bűn. Az hogy rámmászik a kölyke a vonaton nem azt jelenti hogy ygűlölöm a csecsemőket, hanem azt jelenti hogy a gyerek piszkál a vonaton ami engem zavar de szólni nem lehet mert még neki áll feljebb. Pont ezt jelenti, semmit sem kell beleképzelni. De lovagolhatsz még ezen. Ennél jobb példa kell. Ha csak nem mondtam ki hogy én gyűlölöm akkor légyszi ne pattogj. Különben meg gyűlölni is azt lenne jogom akit csak akarok... Nem tudom az másnak miért fájna, semmi baja nem lenne tőle. Nem a középkorban élünk ahol máglyára vetnek. De egyes anyukák ezt tennék ha valaki nem imádja a gyerekük...
2010. aug. 5. 20:07
 164/282 anonim ***** válasza:
56%
Jó, lovagolok.XD "szülőket gyűlölöm," A tieidet is? Mert mindenkinek volt anyja apja, akik még lehet, hogy óvták is esetleg figyelmetlenségből közel engedték másokhoz. Ha a szoptató anya felé gyűlölködsz azzal a babának ártasz. Sajnálom, ha téged felétek az összes kismama utál. Lehet, hogy el kellene gondolkodnod. Minden kismama nem lehet ennyire háklis és bosszantó. A szoptatás pedig az élet természetes része. S ha a kismamát nem is kedveled, legalább a babára legyél tekintettel. Hidd el, senki sem fog kivett mellel cuppogva böfögő babával megkergetni.
2010. aug. 5. 20:25
 165/282 anonim ***** válasza:
43%
Hol írtam hogy a szülőket gyűlölöm? Azt írtam nem túlzottan szeretem. És nem mindegyiket csak amelyik ilyen hülye. Abban az időben amikor én születtem, valóban természetes dolog volt a gyerek és nem világszám mint ma és nem volt ez a nagy gyerekmánia. Mindenki tette a dolgát és nem volt eltúlozva.
2010. aug. 5. 20:29
 166/282 anonim ***** válasza:
49%

"Különben meg gyűlölni is azt lenne jogom akit csak akarok... Nem tudom az másnak miért fájna, semmi baja nem lenne tőle. Nem a középkorban élünk ahol máglyára vetnek."

Látod, nekem meg jogom van ott szoptatni ahol akarok. Főleg mert senkinek nem lenne baja tőle. Addig még nem sértek vele törvényt akár két csecsemőt is szoptathatok egyszerre a parkban padon ülve. Viszont te legalább a kutyádat nem hozhatod oda, mert nálunk ki van írva, hogy kutyát a parkba sétáltatni tilos. Az viszont nincs kint, hogy csecsemőket és nagyobb gyermekeket tilos a parkban szoptatni.:D

2010. aug. 5. 20:33
 167/282 anonim ***** válasza:
47%

Igazad van nem írtad, bocsánat. El olvastam figyelmesebben.Ezt viszont te írtad nem? Elnézést, ha tévednék."Nem vagyok túlérzékeny. Egyszerűen csak azt akarom hogy hagyjanak engem békén mivel én sem ártok nekik. De ez nem működik mivel lépten nyomon csak azt érzékelem hogy ők többek, jobbak, nekik több mindent szabad (vagyis ezt hiszik) és sorolhatnám... Annyi a bűnöm hogy egy gyereket nem akaró kutyás vagyok ráadásul nem egy kopasz kigyúrt csávó hanem fiatal lány, akin van merszük kitölteni a haragjuk...

Az pedig hogy furcsán néztek rád csak azt igazolja hogy nem én vagyok a hülye hanem másokat is zavar...

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:20..."

2010. aug. 5. 20:42
 168/282 anonim ***** válasza:
56%
Fáradt vagyok én már ehhez a vitához. Meg a pocaklakóm is rendetlenkedik. Figyelmetlen is vagyok már. Megyek pihenni. Jövő ilyenkor szoptatós kismama leszek akit lehet, hogy majd látsz valahol szoptatni. Kérlek, ne üss majd agyon. Én sem ütöm majd agyon a kutyádat, ha erre sétálsz és az enyém majd ugatni fog.
2010. aug. 5. 20:47
 169/282 A kérdező kommentje:

Kedves 83 %-os

Azt írtad, hogy gyereket sem akarsz, így a feltett kérdés nem rád vonatkozik.

Azt írtad, remélem, hogy te voltál, hogy neked már az anyasággal is bajod van, mert nem akarsz szülni.

Mivel én nem vagyok az anyukád nem érdekel, hogy szülsz vagy sem. Lehet, hogy anyukád még egyet is ért veled, hogy nem szülsz, vagy esetleg ő maga fanatizál erre, de ez sem érdekel. Egyszerűen nem vagy kompetens a témában.

Csak ide jöttél beszólogatni.

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

ismétlem ez volt a kérdés.

Akit pedig a parkban megszóltak, valóban diszkréten szoptatott, de egyszerűen belekötöttek, nem akarták látni, hogy a gyereket eteti. Az egész reakció szinte a csecsemő és nem az anyja ellen irányult, és én ezt továbbra is undorítónak találom.

2010. aug. 5. 20:53
 170/282 anonim ***** válasza:
48%
Ha nincs érv,akkor egyszerűen inkompetenssé nyilvánítjuk azt,aki nem ért velünk egyet.Ügyes,csak kár,hogy szánalmas is.
2010. aug. 5. 20:56
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!