Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/282 anonim ***** válasza:
68%

Te csak azt tudhatod milyen gyerek nélkül élni. Azt viszont nem tudhatod milyen úgy élni hogy sosem akarsz gyereket. Két totál különböző állapot! :) Így hát te sem tudsz többet akárhogy erőlködsz... :)

És igen, az ember ehet ahol akar mert ő nem egy nő melléből szívja a kaját..

Na mindegy, tessék hölgyeim tovább játszani a mártírt hogy utáláják a kismamákat, de a s*ggetek ne mozdítsátok hogy ezt a véleményt esetleg megpróbáljátok megváltoztatni. :)

2010. aug. 6. 16:24
 212/282 anonim ***** válasza:
56%

Nekem van gyerekem, imádom. De a gyermekteleneknek is nagyon sok mindenben igaza van. Sok nő azt gondolja, hogy mindent szabad, mert gyereke van (akár kicsi akár nagy). Sokszor nem is akarnak megoldani olyan dolgokat, amiket meg tudnának, mert könnyebb a gyerekkel járó nehézségekkel takarózni. Rengeteg olyan hölgy ismerősöm van, aki utálta a gyerekeket (csecsemőket is), akik most a nagy magyar anyának érezve magukat gyerekgyilkosnak kiáltják ki azokat, akiknek nincs gyerekük és nem annyira türelmesek. Persze elfeledve, hogy ők milyenek is voltak anno. be kell látni, hogy nem lehet egy egész társadalmat a gyerekeinkre berendezni, bármennyire is ők a jövő. Ha ráerőltetjük a gyerekeink idióta viselkedését a többségre, azzal bizony nem hozzuk meg a szülési kedvet.

A közterületen szoptatással az a probléma, hogy szerintem mindenkinek (nekem biztos) a cigányok jutnak eszembe róla. És ez azért van, mert igenis rájuk jellemző. 30-40 évvel ezelőtt ez nem volt szokás, mert felháborítónak tartották. Mostmár nem annyira. Lehet, hogy 10 év múlva természetes lesz.

2010. aug. 6. 16:45
 213/282 A kérdező kommentje:
76 %-os utolsó, szívesen megmutatnám egy gyerekorvosnak és egy pszichiáternek, amit írtál, hogy mi a véleménye rólad.
2010. aug. 6. 16:46
 214/282 anonim ***** válasza:
59%
az a baj,hogy önzők az emberek,na.ez van,mai magyar valóság.és meg sem próbálnak belegondolni,hogy a másiknak is lehet igaza.kedves 76 százalékosunk pedig jobb,ha sose vállal gyereket,mert még egy pszicho patát nem bír el a társadalom.
2010. aug. 6. 17:04
 215/282 anonim ***** válasza:
66%
El kell hogy keserítelek, van orvos a családban aki nem szégyelli kimondani az igazságot, és a munkámban is folyamatos ellenőrzés van és már rég nem lennék ott ha valami bibi lenne, úgyhogy ez sajnos nem talált. :) Véleményem és életszemléletem olyan lehet amilyet akarok amíg nem ártok senkinek.
2010. aug. 6. 17:09
 216/282 anonim ***** válasza:
25%

76%-ban hasznos válaszokat adónak. Laza ellenőrzés lehet nálatok.

Ám én is tudok olyat mint te.

Úgyis szoptatok, akkor is, ha neked nem tetszik. Beee beee! Te akkor sem tudhatod az milyen. Mert én meg tudom, beee. Ez a tuti. Nekem ez az életszemléletem, meggyőződésem hogy igazam van. Nem is értem, miért nem változtatosd meg a véleményed. Hajjj hajj.

2010. aug. 6. 18:40
 217/282 anonim ***** válasza:
56%

Jaj istenem mit vesztettem hogy nem tudom! Sok kismama beképzeli hogy mindenki csak őt irigyli oO

Felőlem csináld ahogy akarod csak aztán ne gyere ide mint a kérdező, sírni hogy jaj beszólnak meg csúnyán néznek. :)

2010. aug. 6. 18:43
 218/282 anonim ***** válasza:
56%
18.43! Ott a pont :)
2010. aug. 6. 19:14
 219/282 A kérdező kommentje:
Hát kedvesem, egy orvos rokon nem fogja kimondani az igazságot, magában sok mindent gondol, de egész biztos, hogy elkerüli a konfliktust veled.
2010. aug. 6. 19:30
 220/282 anonim ***** válasza:
29%
ma 18:43! Én tudom, hogy mit vesztettél mert nem tudod. Ezt a titkot, nem is tudod meg soha. Ám ez a te választásod. Én ezt már nem folytatom veled tovább, mert értelmetlen. Te nem akarsz érteni, csak a támadásra vagy kihegyezve. Próbáltam görbe tükröt mutatni, de nem vetted a lapot. Sajnálom.
2010. aug. 6. 20:04
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!