Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
 251/282 anonim ***** válasza:
65%

70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:21!

Esetleg létrehozhatnál egy ligát, kismamák által bántalmazott gyermektelen nők részére.

2010. aug. 8. 08:23
 252/282 anonim ***** válasza:
48%

Utolsónak:

Ez nagyon jó!!!

2010. aug. 8. 09:48
 253/282 anonim ***** válasza:
34%

Engem nem bántalmazott senki mert nem hagyom. Az hogy beszólt nagy bátran a palotája tetejéről nem nagy szám csak sértő és igazságtalan, ha lejött volna simán "felrúgom"-képletesen-, de hát nem mert csak a macsó pasiját küldte le pattogni. Na lehet kövezni ezért is, merészelem magam megvédeni egy szenttől :D Amúgy pedig külföldön vannak szervezetek gyerekteleneknek, ahol biztosan megbeszélik a bunkó anyukákat is úgyhogy ezzel sem mondtál valami nagy vicceset. Minden ember, és minden honlap és minden könyv ami erről szóp megemlíti hogy a gyerektelenek ki vannak rekesztve sokszor, lenézve akkor is ha nem olyan bunkók és csúnyák mint én szerintetek.

Hiába próbálsz viccelődni, az is csak az én igazam bizonyítja hogy ezt csinálod.

2010. aug. 8. 10:21
 254/282 anonim ***** válasza:
63%

Tudod mit? Akkor én hozok létre egy ligát a kismamákat zaklató és leszóló hajadon és gyermektelen nők ellen.

Tudod 26 éves koromig nem gondoltam gyermek vállalásra. Mégsem bántott kergetett dobált és szólt le egyetlen kismama sem. Igaz, engem sem zavart, hogy ők a világon vannak. Panelban lakom és itt az együtt éléshez alkalmazkodni kell ám, kölcsönösen. Ha tudom, hogy fölöttünk kisbabás lakik akkor a zajos teendőimet igyekszem olyan időre tenni amikor feltehetően nem alszik a baba. Ők pedig elviselik, hogy apukám nagyot hall és néha nagyon hangosan szól a televíziója. Ez a kölcsönös tolerancia. Szükséges az élethez. Családomban két olyan idős nő is van, akiknek nincs és nem is volt soha gyermekük. Megkérdeztem, de nem emlékeznek sem kirekesztésre, sem beszólásokra, sem kergetésre a kismamákkal kapcsolatban. Az, hogy környezetünk hogyan viselkedik velünk, nagyban függ attól, hogy mi hogyan viselkedünk velük. A világ már csak ilyen. Az meg nagyon szomorú, hogy minden kismamát ugyanazokról ítéled meg. Ráharapsz, ha valahol éppen igazolását látod a szemléletednek. Tudod attól, hogy egy-két buszsofőr bezárja az ajtót az orrom előtt, nem minden buszsofőr gonosz.

2010. aug. 8. 12:47
 255/282 anonim ***** válasza:
69%
De te gondolom nem nyomtad minden izgatottan érdeklődő arcába hogy "nem, soha az életben nem akarok gyereket" hanem hogy majd egyszer... Én pedig nem fogok hazudni meg hallgatni csak mert szoktatlan és hogy ne piszkáljanak.
2010. aug. 8. 14:53
 256/282 anonim ***** válasza:
44%
Valóban nem nyomtam az arcukba semmit. Mert bár nem gondoltam gyermek vállalásra, nem éreztem sértőnek az érdeklődésüket.Többnyire azt mondtam, hogy mindennek meg van a helye és az ideje. Sőt, akkor sem sértődtem meg, ha megkérdezték, hogy mikor megyek már férjhez. Erre is szépen válaszolta, ugyanazt. Aztán mivel engem hidegen hagyott a kérdés, nem is piszkáltak vele. Ha azt mondtam volna, hogy soha nem szeretnék gyereket sem piszkáltak volna. Talán mert nem csak az számít amit mondunk, hanem az is, ahogyan hangsúlyozzuk. Ha flegmák vagyunk, lekezelőek, nagyképűek, akkor piszkálni fognak. S ha támadunk minden ilyen jellegű kérdésnél akkor az védekezésnek tűnhet és tovább faggatnak. Az meg, hogy esetleg csodálkoznak, hogy nem szeretnél gyereket nem meglepő. A legtöbb ember szeretne utódot, s ha valami eltér a megszokottról arra bizony rácsodálkoznak. A döntéseddel ez is együtt jár. Meg kell tanulni kezelni.
2010. aug. 8. 15:11
 257/282 anonim ***** válasza:
38%
Én sem sértődök meg, fcsak egyszerűen azt mondom ami van. Tudod minden ember más, neked ezek szerint tökéletrs ismerőseid vannak akik mindent megértenek, bár szerintem csak azért mondod hogy nehogy nekem legyen igazam. A társadalom viszont nem ilyen. Semmit sem bír elviselni ami nem átlagos. Az iskolában azért csúfolni mert jól tanul az ember, aztán azért mert nem iszik, bulizik a többiekkel, mindig van valami, semmi sem elég jó nekik.
2010. aug. 8. 15:16
 258/282 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó,már csak 70%-os hozzászóló,menj le inkább kutyát sétáltatni,addig is pihenünk,neked meg lesz utána mit fröcsögni,új sztorikat,mert a régieket már unjuk.
2010. aug. 8. 15:56
 259/282 anonim ***** válasza:
33%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Szerintem meg azt a kérdést te írtad ki,teljesen egyezik a szemellenzős stílus.Most akkor pasi vagy vagy nő?

2010. aug. 8. 15:58
 260/282 anonim ***** válasza:
58%
"bár szerintem csak azért mondod hogy nehogy nekem legyen igazam." Szerintem meg azért mondom, mert úgy gondolom, hogy sok mindenben nincs igazad.
2010. aug. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!