Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:21!
Esetleg létrehozhatnál egy ligát, kismamák által bántalmazott gyermektelen nők részére.
Engem nem bántalmazott senki mert nem hagyom. Az hogy beszólt nagy bátran a palotája tetejéről nem nagy szám csak sértő és igazságtalan, ha lejött volna simán "felrúgom"-képletesen-, de hát nem mert csak a macsó pasiját küldte le pattogni. Na lehet kövezni ezért is, merészelem magam megvédeni egy szenttől :D Amúgy pedig külföldön vannak szervezetek gyerekteleneknek, ahol biztosan megbeszélik a bunkó anyukákat is úgyhogy ezzel sem mondtál valami nagy vicceset. Minden ember, és minden honlap és minden könyv ami erről szóp megemlíti hogy a gyerektelenek ki vannak rekesztve sokszor, lenézve akkor is ha nem olyan bunkók és csúnyák mint én szerintetek.
Hiába próbálsz viccelődni, az is csak az én igazam bizonyítja hogy ezt csinálod.
Tudod mit? Akkor én hozok létre egy ligát a kismamákat zaklató és leszóló hajadon és gyermektelen nők ellen.
Tudod 26 éves koromig nem gondoltam gyermek vállalásra. Mégsem bántott kergetett dobált és szólt le egyetlen kismama sem. Igaz, engem sem zavart, hogy ők a világon vannak. Panelban lakom és itt az együtt éléshez alkalmazkodni kell ám, kölcsönösen. Ha tudom, hogy fölöttünk kisbabás lakik akkor a zajos teendőimet igyekszem olyan időre tenni amikor feltehetően nem alszik a baba. Ők pedig elviselik, hogy apukám nagyot hall és néha nagyon hangosan szól a televíziója. Ez a kölcsönös tolerancia. Szükséges az élethez. Családomban két olyan idős nő is van, akiknek nincs és nem is volt soha gyermekük. Megkérdeztem, de nem emlékeznek sem kirekesztésre, sem beszólásokra, sem kergetésre a kismamákkal kapcsolatban. Az, hogy környezetünk hogyan viselkedik velünk, nagyban függ attól, hogy mi hogyan viselkedünk velük. A világ már csak ilyen. Az meg nagyon szomorú, hogy minden kismamát ugyanazokról ítéled meg. Ráharapsz, ha valahol éppen igazolását látod a szemléletednek. Tudod attól, hogy egy-két buszsofőr bezárja az ajtót az orrom előtt, nem minden buszsofőr gonosz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem meg azt a kérdést te írtad ki,teljesen egyezik a szemellenzős stílus.Most akkor pasi vagy vagy nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!