A férjem nagyon akar gyereket, de egyértelművé teszi, hogy ő nem akar majd vele sokat foglalkozni. Ti szülnétek így gyereket?
Azt mondja, hogy majd néha eljátszik vele, vagy ha lesz kistestvér, majd együtt eljátszanak. De a gyerek ellátása, gondozása alapvetően az én feladatom lesz.
Szerintem a gyerekeknek jó apja lenne, inkább attól félek, hogy nekem milyen férjem lesz - fog-e majd bármiben segíteni, vagy tényleg mindent tőlem vár el? Volt valaki ilyesmi helyzetben?
Father of the year, komolyan. Ha most ilyenek a kilátások, mi lesz, ha betegesebb lesz a gyerek mondjuk és többet kell vele lenni? Vagy érzékenyebb lelkű? Esetleg több apai figyelmet igényelne?
Akkor is rácsapná az ajtót, mondván “lejárt a napi 30 perces gyereksimi”, vagy “gyere vissza, mikor már a deriválás a tananyag”?
Ebböl lesz majd az hogy mivel rád fog hárulni a gyerek szinte teljes mértékben ezért a külsöddel sem tudsz majd foglalkozni mert nem lesz idöd se energiád.
Aztán a "minta apa" a csodás férjed, beújít egy fiatal kislánnyal, végül válás, és te maradsz a gyerekkel egyedül.
Te döntésed
"Nincs állatunk, de az erkélyen lévő növényeknek többnyire ő a gondozója."
LOL:DDDD
Hát,ha a növényeket hetente megtudja locsolni,akkor rohadt jó apuka lesz az biztos:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!