A férjem nagyon akar gyereket, de egyértelművé teszi, hogy ő nem akar majd vele sokat foglalkozni. Ti szülnétek így gyereket?
Azt mondja, hogy majd néha eljátszik vele, vagy ha lesz kistestvér, majd együtt eljátszanak. De a gyerek ellátása, gondozása alapvetően az én feladatom lesz.
Szerintem a gyerekeknek jó apja lenne, inkább attól félek, hogy nekem milyen férjem lesz - fog-e majd bármiben segíteni, vagy tényleg mindent tőlem vár el? Volt valaki ilyesmi helyzetben?
Kizárt dolog, hogy így vállalnék vele gyereket.
Legalább őszinte, így lehet előre tudni, hogy reménytelen a dolog.
#53 na itt kiégtem 😰😱😂😂😂😂
Ez tuti provokálós kamukérdés. Ilyen hülye a világon nincs aki szerint jó apa lesz a semmirekellő férje mert a növényeket is szépen gondozza.
LOL 👌😂😂😂😂😂😂
Jah, én is így vagyok.
Van a gyerek, tök jól lehet mellette gyerekesen hülyéskedni, és még meg sem szolnak, hanem "de jó apa, játszik a gyerekkel"
A nő meg kigürizi, kigürizte a belét, de hát ez van, neki ez jár. (szarkazmusjel)
Néha játszani egy gyerekkel,a macerás feladatokat áttolni az anyjára és előre közölni, hogy nem erőlteti meg magát- ez nem apatípus. Az apa nevel, tanít, támogat, vigasztal, biztonságot nyújt játszik és síró gyereket ölel, amikor kéri. Nyakig kakis babát mosdat, mikor az anya alig él a kialvatlanság miatt és rendszeresenelviszi sétálni a kicsit, hogy anya pihenhessen vagy takarithasson, közben a gyerek valódi érzelmi kapcsolatot alakíthat ki az apjával. Az apa Barbie mesét néz a lányával Forma-1 helyett és nyaralni se egzotikus helyekre megy, hanem a gyereknek is megfelelő célt választja. Az apa megérti és segíti az anyát, aki minden nap minden percében dolgozik, felügyel, vigyáz és mosolyog a baba kedvéért, háztartást vezet és főz ugyanúgy.
Ezek töredéke az apa feladatának. Ha a férjed a felében elbukna, zárd ossze a lábad és felejtsd el gyerekvállalást, hörcsög való neki. A hörcsögnek elég, ha néha kiveszed, simogatod pár percet, aztán mész tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!