A férjem nagyon akar gyereket, de egyértelművé teszi, hogy ő nem akar majd vele sokat foglalkozni. Ti szülnétek így gyereket?
Azt mondja, hogy majd néha eljátszik vele, vagy ha lesz kistestvér, majd együtt eljátszanak. De a gyerek ellátása, gondozása alapvetően az én feladatom lesz.
Szerintem a gyerekeknek jó apja lenne, inkább attól félek, hogy nekem milyen férjem lesz - fog-e majd bármiben segíteni, vagy tényleg mindent tőlem vár el? Volt valaki ilyesmi helyzetben?
90
Igen 😂
Jujj nagyon izgi. Szorítok hogy ikrek legyenek, velük kevesebb a gond mert eljátszanak együtt 😊🌞
92
Annyi,hogy a férj néha meglocsolja a fikuszt 😂😂😂
93 te csak ne becsüld le a férjet! Nem szobanövényeket gondoz hanem a balkonnövényeket tartja életben, he ☝
Hóban, fagyban, tűző napon! 😊
Hát így könnyű nagyon akarni gyereket. Tudod, más farkával a csalánt...
Csak nekem érthetetlen, hogy ilyen hozzáállással miért is akar annyira gyereket? Hogy dicsekedjen vele, hogy neki is van? És mi van, ha olyan lesz a gyerek, hogy nem lehet vele dicsekedni? Mert ugye tudod, hogy ez is benne van a pakliban?
A kérdésedre válaszolva, a nyavalya szülne gyereket olyan embernek, aki előre kijelenti, hogy a gyerek ellátásába nem hajlandó besegíteni. Nálunk a gyerek közös döntés volt, az volt a természetes, hogy mindkettőnk felelőssége.
89, megnyugtatlak, anyuka sem szívesen szedi ki a kakit, neki is büdös és gusztustalan a fosika. És akkor most? A gyerek a saját kakijába fog belefulladni, mert egyikőtöknek se fűlik a foga hozzá?
Ez a legnevetségesebb és leggázabb érv, amit valaha hallottam, már ne is haragudj.
"Amiben nem akar részt venni az az, hogy nekem segítsen - pelenkázás, etetés, házvezetés."
Bocs de ez nem segítés kérdése, hanem a kettőtök közös feladata amiben kötelessége részt venni. Ha nem tetszik, nincs gyerek, pont. Amúgy ebből kiindulva a háztartásban sem csinál semmit mert a te dolgod? Miért nem dobtad még ki? Szeretsz cseléd lenni?
89, "nem szívesen szedte ki a kakit"
egyem a lelkét.
te nem szeretted kiszedni, szedje ki az anyja, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!