Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nagyon akar gyereket,...

A férjem nagyon akar gyereket, de egyértelművé teszi, hogy ő nem akar majd vele sokat foglalkozni. Ti szülnétek így gyereket?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy majd néha eljátszik vele, vagy ha lesz kistestvér, majd együtt eljátszanak. De a gyerek ellátása, gondozása alapvetően az én feladatom lesz.

Szerintem a gyerekeknek jó apja lenne, inkább attól félek, hogy nekem milyen férjem lesz - fog-e majd bármiben segíteni, vagy tényleg mindent tőlem vár el? Volt valaki ilyesmi helyzetben?

2020. aug. 4. 05:10
 131/142 anonim ***** válasza:
71%
Hármas ikrekkel. Az a biztos.
2020. aug. 13. 10:47
 132/142 anonim ***** válasza:
71%
Fikusz Kukisztól 😂
2020. aug. 13. 14:10
 133/142 anonim ***** válasza:
90%
Nem!!!Hiába mentegeted, se apának, se férjnek nem valò.
2020. szept. 13. 21:25
 134/142 anonim ***** válasza:
45%
Magához láncol a gyerekkel és szarrácsal a hátad mögött. Keresztanyám ugyanígy járt/jár a mai napig. Aztán amikor a (ha lány lesz) lányod 12 évesen a hátad mögött veszíti el egy 30 éves faszival, mert neked a munka miatt nem volt időd foglalkozni vele, a férjed meg szarik rá, hogy mit csinál, sírhatsz a markodba.
2020. okt. 15. 16:14
 135/142 anonim ***** válasza:
96%
Mekkora csalódás, azt hittem a kérdező került elő a nagy hírrel a meséhez, hogy várja az ikerfikuszokat 😂
2020. okt. 15. 19:37
 136/142 anonim ***** válasza:
4%

ennyi választ nem olvastam el, de szerintem kizárólag anyagiak alapján közelítds meg ezt a kérdést, plusz a saját életkorod, illetve az alapján mennyire vagy vonzó a másik nem számára, sikeres a pasizásban.

Ha még csak 25 körül jársz, és könnyen találsz normális pasit is, akkor hagyd ott. Ha tudod, mert ha annyira szereted, akkor nyilván nem fogod.

Ha fiatal vagy, de nem túl kapós, akkor maradj mellette.

Ha már idősebb vagy, értsd harminchoz közelítesz, akkor csak az anyagiakat nézd. Válás esetén elég lesz-e az általa fizetett 20% gyerektartás plusz a te kereseted (valószínűleg csak részmunkaidőben fogsz majd tudni dolgozni, ha ilyen helyzet állna elő) arra, hogy kényelmesen megéljetek. Ha igen, akkor hajrá, nyugodtan vállalj gyereket vele.

Ha a keresetének 20%-a nem lenne elég, és te sem keresel olyan hű, de jól, inkább ne vállalj gyereket egyelőre. Ismerkedj titokban másokkal is, hátha találsz egy jobb pasit. Akár melóhelyen is tartsd nyitva a szemed, ott mégiscsak könnyebb ismerkedni, mint ha ki kéne magyaráznod, hogy most épp hova és kivel is mész délután...

Ha már 30 elmúltál, akkor vágj bele most a gyerekvállalásba, akármilyen hülye is a párod. De csak egy gyereked legyen ezzel a bumburnyákkal.

2020. nov. 6. 15:16
 137/142 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező! Mi van most veletek?
2020. nov. 6. 17:56
 138/142 anonim válasza:
100%

Sokan írták,hogy ne vállalj vele gyereket!Én is azt írom!

Ez vár rád!Le fogja szarni,ha neked a beled is kilóg.Magát nézi,hogy neki legyen kényelmes és jó!

Inkább nyomkodja a játékot a telefonon vagy tévézik!Amikor már nem győzöd,akkor veszekedni fogtok!Azért,mert te is akarsz szusszanni egy kicsit,szeretnéd majd,hogy besegîtsen. Neki elege lesz,mert ő lusta és ehhez szokott hozzá!Este nem kel fel a gyerekhez sose!Akkor sem,ha szabin van!Lusta,nem akarja majd a kis kényelmét felhagyni!Egy idő után veszekedni fogtok nagyon sokat! Én csak azért nem válok el,mert ki vagyok szolgáltatva.A 2.gyerek betegséggel született,egyedül nem tudnám ezt csinálni!Anyagilag nem bírnám egyedül! Az első gyerek se érdekelte,pedig ő hozta fel a témát,már régen!Én fiatal voltam és naív,és nagyon szerettem,pedig jó sok évet éltünk együtt a gyerekek előtt!Akkor nem tűnt fel,csak az,hogy lusta. Szóval ne akarj egy ilyennek szülni!

2021. jan. 6. 03:26
 139/142 anonim ***** válasza:
65%
Na, útban van már a kiskölök?
2021. jan. 6. 17:21
 140/142 anonim ***** válasza:
71%
Ne haragudj de én kapcsolatot se kezdenék ilyennel, ha meg eddig nem említette, emiatt azonnal szakitanék!!! Akkor is ha évek teltek el..
2023. márc. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!