Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nagyon akar gyereket,...

A férjem nagyon akar gyereket, de egyértelművé teszi, hogy ő nem akar majd vele sokat foglalkozni. Ti szülnétek így gyereket?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy majd néha eljátszik vele, vagy ha lesz kistestvér, majd együtt eljátszanak. De a gyerek ellátása, gondozása alapvetően az én feladatom lesz.

Szerintem a gyerekeknek jó apja lenne, inkább attól félek, hogy nekem milyen férjem lesz - fog-e majd bármiben segíteni, vagy tényleg mindent tőlem vár el? Volt valaki ilyesmi helyzetben?

2020. aug. 4. 05:10
 111/142 anonim ***** válasza:
0%
Nem munka, amit csinál, hanem kötelesség.
2020. aug. 4. 18:43
 112/142 anonim ***** válasza:
0%
A természet törvénye, hogy a nőstény dolga a gondozás.
2020. aug. 4. 18:44
 113/142 anonim ***** válasza:
96%
Kedves Hím! Húzz innen 😂
2020. aug. 4. 18:50
 114/142 anonim ***** válasza:
96%
Hát persze, csak a természetben nem jár el a nőstény mellette napi 8-10 órát dolgozni...
2020. aug. 4. 18:51
 115/142 anonim ***** válasza:
100%

"Az állatvilágban is, kevés kivételtől tekintve, a nőstény felel a háztartásért."

Most azért elképzeltem a nyulat, ahogy mosogat meg porszívózik.

2020. aug. 4. 19:03
 116/142 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a nyulaknál milyen szorgalmas a bak, a legtöbb férfi ezt nem ugorná meg 😂😂😂
2020. aug. 4. 19:11
 117/142 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Egy idő után felnyílik a szemed és eleged lesz, mert fizikailag, érzelmileg el fogsz fáradni. Főleg, ha már dolgozol is. Eleged lesz,megunod ezt a helyzetet és mérges leszel. Haragudni fogsz rá. Azért is érdekes ez a házimunka kérdés tudod, mert alapból igen, a nőkben van egy fajta gondoskodó hajlam, én is szeretem körülugrálni a párom, amit ő egyáltalán nem vár el! Viszont én tudom, hogy el tudja magát látni, minden téren, nem pedig egy nagyra nőtt óvodás, aki után el kell pakolni, stb., mert ő dolgozik. Nem, a tutyimutyiság, önállótlanság nem férfias. Valahol értem én, hogy ő majd gyerek állapotában készen szeretné őt kapni, amikor majd tud vele már mit kezdeni, igen tény, a férfiaknak sokszor több idő kell, hogy belerázódjanak a szülőszerepbe. Viszont az nem úgy működik, hogy majd ő akkor 3 éves korától átveszi, az addig elmaradt kapcsolat hol van? Te leszel a legmérgesebb, fájdalmat fog okozni, hogy nem törődik a gyerekkel.
2020. aug. 4. 20:03
 118/142 anonim ***** válasza:
95%
"Azért álljon már meg a fáklyás menet! A házimunka és gyermekgondozás a nő feladata volt mindig is." A férfié meg hogy hordja haza a pénzt a nőnek meg a gyerekeknek. Eltartasz pulyástól? eskü, ebben az esetben nem kell majd házimunkát végezned. Ha otthon leszek a gyerekekkel, és nem dolgozok, mint egy kisangyal viszem majd a háztartást. Ja , nem, ugyanis nem lennék olyan hülye hogy kiszolgáltatott helyzetbe hozzam magam... Úgyhogy a helyes munkamegosztás ha a két kenyérkereső osztozik a házimunkán, gyereknevelésen is, ha már mindkettő eltartja a családot.
2020. aug. 4. 20:06
 119/142 anonim válasza:
96%
Ne szülj neki. Egyébként ne gondold, hogy fél-egy éves gyerek mellől el lehet menni dolgozni. Vannak könnyen kezelhető babák, de pl a mi lányunk 9 hónaposan még egy éjszakát sem aludt végig. Ha 4x fél órát fent vagyok vele, az a legjobb verzió, de többnyire egész éjszaka szórakoztat. Hulla vagyok, ha a férjem nem segítene mindenben, már nem is tudom, mi lenne velünk. Ilyen is van.
2020. aug. 4. 20:56
 120/142 anonim ***** válasza:
88%

Nem kizárt amúgy, hogy apuka változni fog, ahogy felhozta valaki oldalakkal ezelőtt. Csak éppenséggel a ritka kivételt képezné, amennyiben ez pozitív irányban történne meg. Nagyon sok olyan gyereket látok, illetve jómagam is az a tipikus “karácsonyra kapott kiskutya” esete voltam, aki nagyon kell a szüleinek, életük legszebb napja, mikor kacagásra húzódik az arca, aztán a rózsaszín köd 2-3 év alatt elmúlik, mindenkit lever a víz, hogy minimum 18 évig lennének kötelesek foglalkozni vele és jön a nagyszülőkhöz, nagynénikhez/bácsikhoz, tágabb rokonsághoz dobálás, aztán a fenéken rúgás páros lábbal. Mint egy kutyának az intézet és az elaltatás, miután az óvodás megunja... És akkor ez olyan helyeken fordul elő, ahol elvileg mindenkinek az élete álma a kisbaba lenne, a Kérdező Párja pedig már ebben is alulmúlja az egyszeri, ágyból nevelő szülőket a kijelentéseivel, hogy pontosan tudja, mit nem tenne.

Arra nem tért ki felnőtt emberként (hacsak nem 3x bukott nyolcadikos romák vagytok), hogy mi is lenne az, amit VÁLLALNA?

Szerintem mérlegelj, hogy szeretnél-e egy hétvégi apukád a gyerekednek, illetve a kapcsolatotok megromlásáig, ami borítékolható, addig is két gyereket szeretnél-e nevelni? Annyi különbséggel persze, hogy az egyik szombatonként meglocsolja a szobafikuszokat a teraszon. Nahát...

2020. aug. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!