A férjem nagyon akar gyereket, de egyértelművé teszi, hogy ő nem akar majd vele sokat foglalkozni. Ti szülnétek így gyereket?
Azt mondja, hogy majd néha eljátszik vele, vagy ha lesz kistestvér, majd együtt eljátszanak. De a gyerek ellátása, gondozása alapvetően az én feladatom lesz.
Szerintem a gyerekeknek jó apja lenne, inkább attól félek, hogy nekem milyen férjem lesz - fog-e majd bármiben segíteni, vagy tényleg mindent tőlem vár el? Volt valaki ilyesmi helyzetben?
"... arra válaszolj már, hogy a háztartással kapcsolatos dolgokhoz hogy áll így, hogy mindketten dolgoztok? Kiveszi a részét a házimunkából?"
Alapvetően igen, sok mindent megtesz itthon, de gyakran húzza a száját emiatt. Ezen kívül emlegeti, hogy úgy érzi, hogy ő többet tesz mint én, amit én épp fordítva érzek.
"Te szeretnél gyereket?"
Nem tudom eldönteni. Nem érzem a vágyat, de ő nagyon szeretné, és gyakran előhozza a témát.
Figyelj, arra gondolt szerintem hogy nem fog helyetted mosogatni mosni stb... Nem azt jelenti nála hogy le fog szarni...
+ neked is engedned kéne ebből a munkahely témából
Meg ha meglesz a kisbaba akkor azért másabb lesz picit :D
Ha meg nem vagy család centrikus akkor mond meg neki.
"Te szeretnél gyereket?"
Nem tudom eldönteni. Nem érzem a vágyat, de ő nagyon szeretné, és gyakran előhozza a témát.
Innentől szerintem nincs kérdés. A gyerekvállalás nem.olyan, mintha vennél egy autót vagy fikuszt. A babának szüksége van anyára és apára, csak rájuk támaszkodhat nagyon hosszú ideig. Ha ezt nem teljes szívvel csinálod, nagyon nagy kárt tudsz okozni a kicsi életében. Minden kapcsolatot megvisel egy ilyen drasztikus változás, de ha ennyire nem tudnátok együttműködni, akkor kár lenne. A masik meg az, hogy ha egyik szülő sem akarja odatenni magát 100%-ig, akkor 3 boldogtalan ember lesz az eredménye. Inkább felejtsétek el ezt a témát, biztosan akad olyan egyéb projekt, amiben ketten kiteljesedhettek.
". Az állatvilágban is, kevés kivételtől tekintve, a nőstény felel a háztartásért."
Na,jó ezen sírva nevetek:D
Most elképzelem a nőstény macskákat,ahogyan porszívóznak::D
Még ha azt írtad volna,hogy a nőstények dolgoznak,vadásznak,akkor az oroszlánok példaként tökéletesek is lettek volna:D
Na,de ez a "háztartás"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!