A férjem nagyon akar gyereket, de egyértelművé teszi, hogy ő nem akar majd vele sokat foglalkozni. Ti szülnétek így gyereket?
Azt mondja, hogy majd néha eljátszik vele, vagy ha lesz kistestvér, majd együtt eljátszanak. De a gyerek ellátása, gondozása alapvetően az én feladatom lesz.
Szerintem a gyerekeknek jó apja lenne, inkább attól félek, hogy nekem milyen férjem lesz - fog-e majd bármiben segíteni, vagy tényleg mindent tőlem vár el? Volt valaki ilyesmi helyzetben?
Ó, sokan voltak ilyen helyzetben, akik később elváltak.
Aztán csodálkoznak, hogy válás után le se tojja apuka a gyerekeit.
Nem is értem, miért írod, hogy jó apa lenne. Mitől lenne az? Messzire tud spriccelni? Mert ezen kívül semmit se tesz bele, és ezt előre el is mondta.
Ahogy ismerem, játszana velük. Nem minden egész este, de azért valamennyit.
A bajom inkább azzal van, hogy ő erőlteti a gyerekvállalást, de azt is egyértelműen kijelenti, hogy nem ő lesz az akinek majd éjszakánként fel kell kelni.
A válaszok szélsőségességéből úgy érzem, kicsit sarkosan tettem fel a kérdést, ennyire azért nem rossz a helyzet.
Játszana velük, és várja, hogy tanítgathassa őket.
Amiben nem akar részt venni az az, hogy nekem segítsen - pelenkázás, etetés, házvezetés.
De a pelenkázásból, etetésből, házimunkából is kiveszi a részét egy normális férfi, most már hiába próbálod szépíteni. Nem lenne jó apa, és férjnek is kritikán aluli.
Nem szülnék neki, együtt sem lennék egy ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!