A férjem nagyon akar gyereket, de egyértelművé teszi, hogy ő nem akar majd vele sokat foglalkozni. Ti szülnétek így gyereket?
Azt mondja, hogy majd néha eljátszik vele, vagy ha lesz kistestvér, majd együtt eljátszanak. De a gyerek ellátása, gondozása alapvetően az én feladatom lesz.
Szerintem a gyerekeknek jó apja lenne, inkább attól félek, hogy nekem milyen férjem lesz - fog-e majd bármiben segíteni, vagy tényleg mindent tőlem vár el? Volt valaki ilyesmi helyzetben?
Oké dolgozok és a gyerekkel mi van?
Fogadjatok kutyát az való nektek :)
sok siker a kutyázáshoz
Tudom ajánlani házba pl Mopszot
Kertesházba mondjuk németjuhászt
29!
Mert 10 év után majd a gyerek neveli magát? Még úgy tűnik, apuka a háztartásban sem óhajt besegíteni. Magyaran a kerdezo neveli majd a gyereket, viszi a háztartást plusz dolgozik is majd. Emellé konkrétan minek a férj? Egyedülálló anyaként is ugyanitt van
10 éves gyereknek nem kell kitörölni a seggét fürdetni stb, esetleg segíteni a házi feladatban
de ha nagyon fáj
Akkor 20 évig. Így már jó? :)
A gyerekvállalás kategóriában olvastam tegnap egy kérdést, apuka dolgozik, mert ő egy szent, mikor hazajön, jár neki egy teljes nap pihenés, hiszen ő dolgozik.
Csak éppen anyuka a nagy önfeláldozásban állva elalszik főzés közben, és majdnem belefulladt a kádba, ahogy ottfelejtette magát.
Olvasgasd hasonló kérdéseket, kérdező, nagyon tisztán látszik, hogy mi vár rád.
33!
Picit nagy a sötétség a fejedben.
kérdező egyikőtöknek sem valo gyerek ,te vissza akkarsz menni egy féléves gyerekmek melől dolgozni.
ki fog vigyåzni gyerekre ha beteg.
mert mindkettenen munkåt tartjåtok fontosabbnak .
ėn gyerek mellet is dolgoztam mindig ,2 éves volt fiam illetve az öccse 9 honapos mikor visszamentem dolgozni,de sokat voltak igy is betegek,aztån mikor mår nagyobbak lettek válaltuk hugukat ő 1 ėv 4 hónaposan ment bölcsibe ėn dolgozni.fėrjem is dolgozott mėg is mindig eltudtuk hozni gyerekekett,az bölcsiböl,ovibol,sulibol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!