Szerintetek én tehetek erről?
Mi az, hogy nem kaptál a szüleidzől semmit?
18 éves korod óta ingyen lakhatsz (előtte kötelességük volt, ugye). Ez a számítádaid szerint havi 200 ezer. Ez nagyjából 21 millió forint.
Menjél vissza a búgócsiga mellé, hisztis pitsa.
És tényleg 😀 Erre emlékszem. Röhögtem is, hogy 'hát persze... pesten nem talál munkát'.
Kérdező! Az a helyzet, hogy életképtelen vagy. Senki nem fog könyörögni, hogy dolgozz nála. Vagy felajánlani, hogy vesz neked 1 lakást jófejségböl. Ezekért mind tenni kell, nem is keveset. Ha igy folytatod, a szüleid halála után hamar hajlektalan leszel. Vagy a nővéred kénytelen lesz eltartani, habár én a helyében nem tenném.
Kérdező- Ne siránkozz, 27 éves lány vagyok, otthon élek KÖZMUNKÁM VAN csak.
Ebből az 54-ből eldöntöttem, mivel van hitelkeretem is, hogy megcsinálom a jogsit és kezdek valamit az életemmel.
Előző vagyok.
Úgy értem a hivatásost. C, CE, később lehet D-t is
Mert ha én most az mondom,hogy nem te tehetsz erről,hanem a szüleid a hibásak,akkor hátradőlsz,és megnyugszik a lelked,hogy ez nem a te hibád,és megy tovább az élet,vagy mi a franc????
Elmondanám,hogy az életedről csak te tehetsz.Nagyon máshol élsz.Szerinted minden veled egykorú embernek a szülei a segge alá duknak egy lakást,és életed végéig eltartanak???NEM.Úgyhogy vagy felállsz is kitörsz ebből a helyzetből,és megköszönöd nekik,hogy még 18 éves korod után is ott lakhattál,es nem dobtak ki(kepzeld,ilyen is van),vagy maradsz a seggeden,de akkor ne siránkozz sehol!!!!
"Idegenekkel ki akar ősszeköltözni úgye ezt nem gondoljátok komolyan hogy na most nezek szobát es vadidegen emberekkel összeköltözök aztán a végén kirabolnak"
Hú, micsoda úrifiú van köztünk. Én már laktam együtt vadidegenekkel is, barátokkal is. Soha nem raboltak ki, viszont nem 150-be került az albim így, csak mondjuk 50-60 rugóba. És tadamm, maradt pénz kajára, higiéniás dolgokra, még talán egy bulis estére, és néhány új ruhára is. Picit növeszd ki a tökeid, mert a sztoriban nem a szüleid pecsáskodnak, hanem TE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!