Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én tehetek erről?

Szerintetek én tehetek erről?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok 27 éves és szülőknél lakok panellakásban mert sosem gyüjtőttek nekem pénzt vagy nem támogattak hogy eltudjak költözni. Sajnos Anyám az olyan hogy ha dolgozik dolgozik ha nem akkor nem. Mindig is keveset keresett havi 100 ezret keres most is apám meg úgyszintén nagyon keveset keres pedig lehetett volna több is a fizetésük. Nővérem 2 évem idősebb nálam szintén itthon lakik újra korábban a pasijánál mert azzal már nicsenek együtt és ő se tud elköltözni 29 évesen. Sajnos 4 felnőtt egy kicsi 50 nm panellakásban gyerekként is kicsi volt hát még felnőttként. Én már ezt alig bírom minden áthallatszik senki nem alkalmazkodik a másikhoz nem lehet egyszerűen önálló életet élni. Szerintetek erről én tehetek hogy itt tartok? Nagyon drágák Pesten a lakások sajnos és egyetem is félévente 350 ezer ft. Még mindig nem tudtam elvégezni mert ha nincs pénzem tandíjra akkor passzíváltatom magam. Egyszóval nem tudom mit lehetne tenni. Szüleim trehányok dohányoznak az egész lakásban mindenhol szinte és én már nem tudok velük együtt élni de nincs pénz lakásra.
2020. jan. 19. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
93%

Mi az, hogy nem kaptál a szüleidzől semmit?

18 éves korod óta ingyen lakhatsz (előtte kötelességük volt, ugye). Ez a számítádaid szerint havi 200 ezer. Ez nagyjából 21 millió forint.

Menjél vissza a búgócsiga mellé, hisztis pitsa.

2020. jan. 19. 21:37
 82/90 anonim ***** válasza:
89%
Én sem kaptam egy fillért sem a szüleimtől, mégsem lakok otthon. Tudod, van egy varázslatos hely, ahol pénzt kaphatsz. Úgy hívják: munkahely :)
2020. jan. 19. 22:40
 83/90 anonim ***** válasza:
97%
2020. jan. 20. 05:41
 84/90 anonim ***** válasza:
97%

És tényleg 😀 Erre emlékszem. Röhögtem is, hogy 'hát persze... pesten nem talál munkát'.

Kérdező! Az a helyzet, hogy életképtelen vagy. Senki nem fog könyörögni, hogy dolgozz nála. Vagy felajánlani, hogy vesz neked 1 lakást jófejségböl. Ezekért mind tenni kell, nem is keveset. Ha igy folytatod, a szüleid halála után hamar hajlektalan leszel. Vagy a nővéred kénytelen lesz eltartani, habár én a helyében nem tenném.

2020. jan. 20. 07:35
 85/90 anonim ***** válasza:
38%
Bírd ki míg elvégzed az egyetemet, szerezz egy állást és vegyél hitelre egy kis lakást, a törlesztöket húzd szét akár 30 évre, de figyelj arra, hogy lehessen elötörleszteni. Így lakhatsz egyedül, olcsóbb mint bérelni, ha semmi nem jön közbe akkor egyszer a tiéd lesz a lakás, ha pedig pénzhez jutsz vagy tudsz spórolni akkor hamarabb lefizeted és kevesebbet költesz a kamatokra.
2020. jan. 20. 09:12
 86/90 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező- Ne siránkozz, 27 éves lány vagyok, otthon élek KÖZMUNKÁM VAN csak.

Ebből az 54-ből eldöntöttem, mivel van hitelkeretem is, hogy megcsinálom a jogsit és kezdek valamit az életemmel.

2020. jan. 20. 17:13
 87/90 anonim ***** válasza:
71%

Előző vagyok.

Úgy értem a hivatásost. C, CE, később lehet D-t is

2020. jan. 20. 17:13
 88/90 anonim ***** válasza:
80%
A páromnak se volt sokkal könnyebb, ő is hivatásos sofőr, bizony neki se adtak a segge alá semmit, sőt volt hogy ÉHEZETT hogy le tudja tenni a jogsit és élhetőbb élete legyen.
2020. jan. 20. 17:17
 89/90 anonim ***** válasza:
95%

Mert ha én most az mondom,hogy nem te tehetsz erről,hanem a szüleid a hibásak,akkor hátradőlsz,és megnyugszik a lelked,hogy ez nem a te hibád,és megy tovább az élet,vagy mi a franc????

Elmondanám,hogy az életedről csak te tehetsz.Nagyon máshol élsz.Szerinted minden veled egykorú embernek a szülei a segge alá duknak egy lakást,és életed végéig eltartanak???NEM.Úgyhogy vagy felállsz is kitörsz ebből a helyzetből,és megköszönöd nekik,hogy még 18 éves korod után is ott lakhattál,es nem dobtak ki(kepzeld,ilyen is van),vagy maradsz a seggeden,de akkor ne siránkozz sehol!!!!

2020. jan. 20. 17:27
 90/90 anonim ***** válasza:
90%

"Idegenekkel ki akar ősszeköltözni úgye ezt nem gondoljátok komolyan hogy na most nezek szobát es vadidegen emberekkel összeköltözök aztán a végén kirabolnak"

Hú, micsoda úrifiú van köztünk. Én már laktam együtt vadidegenekkel is, barátokkal is. Soha nem raboltak ki, viszont nem 150-be került az albim így, csak mondjuk 50-60 rugóba. És tadamm, maradt pénz kajára, higiéniás dolgokra, még talán egy bulis estére, és néhány új ruhára is. Picit növeszd ki a tökeid, mert a sztoriban nem a szüleid pecsáskodnak, hanem TE!

2020. febr. 1. 04:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!