Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én tehetek erről?

Szerintetek én tehetek erről?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok 27 éves és szülőknél lakok panellakásban mert sosem gyüjtőttek nekem pénzt vagy nem támogattak hogy eltudjak költözni. Sajnos Anyám az olyan hogy ha dolgozik dolgozik ha nem akkor nem. Mindig is keveset keresett havi 100 ezret keres most is apám meg úgyszintén nagyon keveset keres pedig lehetett volna több is a fizetésük. Nővérem 2 évem idősebb nálam szintén itthon lakik újra korábban a pasijánál mert azzal már nicsenek együtt és ő se tud elköltözni 29 évesen. Sajnos 4 felnőtt egy kicsi 50 nm panellakásban gyerekként is kicsi volt hát még felnőttként. Én már ezt alig bírom minden áthallatszik senki nem alkalmazkodik a másikhoz nem lehet egyszerűen önálló életet élni. Szerintetek erről én tehetek hogy itt tartok? Nagyon drágák Pesten a lakások sajnos és egyetem is félévente 350 ezer ft. Még mindig nem tudtam elvégezni mert ha nincs pénzem tandíjra akkor passzíváltatom magam. Egyszóval nem tudom mit lehetne tenni. Szüleim trehányok dohányoznak az egész lakásban mindenhol szinte és én már nem tudok velük együtt élni de nincs pénz lakásra.
2020. jan. 19. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/90 anonim ***** válasza:
90%

😂 Jaj bogaram..

Szóval azért laksz mamahotelben mert a szüleid sosem gyüjtőttek neked? Nekik kellett volna elindítaniuk az életben? Hm..szerintem inkább ott hibáztak,hogy 2 olyan gyereket neveltek akik várják a sültgalambot. Te komolyan azt hiszed mindenki segge alá raknak mindent a szülők? Tudod hány olyan van aki 15 éves akora óta dolgozik? Akik egyetem mellett dolgoznak?

Ha nem tellik albérletre egyedül költözz össze tesóddal, haverral.

De ne a szüleidtől várd a csodát.

Ember húzz el dolgozni, tarsd el magad. Mindjárt 30 éves vagy. Meddig akarsz még rajtuk élősködni?

2020. jan. 19. 11:44
 2/90 anonim ***** válasza:
96%

Fogadd meg az 1-es válaszoló tanácsait!

Gáz, ahogy gondolkozol az életről... ezen kéne változtatni.

2020. jan. 19. 11:47
 3/90 anonim ***** válasza:
94%
Cuki vagy! Tudod, normális ember nem arra vár, hogy majd a szülei gyűjtenek neki, hanem szépen elköltözik albérletbe, ha lakásra nem telik. Jaj, hát lehet, hogy nem a Rózsadombon lesz az az aalbérlet, az is lehet, hogy másokkal kell együtt laknod. Sőt, uram bocsáss, lehet, hogy szobatársad is lesz! Ha más túlélte, neked is sikerülni fog! Vagy rájössz, hogy nem is olyan rossz otthon!
2020. jan. 19. 11:48
 4/90 A kérdező kommentje:
Tesom azt mondta hogy ő nem megy mert a havi 200 ezres fizetéséből akar összegyűjteni saját lakásra és ezt mondja már évek óta. Itthon fog ő is ülni még ha így halad 40 évesen is.
2020. jan. 19. 11:50
 5/90 A kérdező kommentje:
Albérlet Pesten rezsivel panellakás 200 ezer ft. Plussz a kaja meg egyebek szintén 150 ezer ft. Az kb. 350 ezer ft. Én nem keresek annyit. De tesom meg nem hajlandó jönni egy fizetésből meg kivitelezhetetlen. Idegenekkel ki akar ősszeköltözni úgye ezt nem gondoljátok komolyan hogy na most nezek szobát es vadidegen emberekkel összeköltözök aztán a végén kirabolnak. Vagy albérlet vagy saját lakás de egyikre sincs pénzem egyedül.
2020. jan. 19. 11:53
 6/90 anonim ***** válasza:
96%

Nem, nagyon tévedsz. Rengetegen költöznek össze idegenek 4-5 is akár és senkit nem rabolnak ki vagy ölnek meg.. nem ülnek otthon a seggükön várva a csodát.

Az aki akar tesz is érte. És vannak a hozzád hasonló tutyi mutyik akik olyan felfogásban élnek ahol minden és mindenki más a hibás a saját szerencsétlenségükért. Nyugodtan ülj otthon továbbra is anyu apu nyakán, aztán ne csodálkozz ha a kutyának se kellessz majd.

2020. jan. 19. 12:00
 7/90 anonim ***** válasza:
90%

Úristen... és igen, lehet még fokozni😂

Fiatalok közül a többség úgy kezdi, hogy idegenekkel laknak együtt, mitől félsz ennyire? Jó, persze nem olyan, mintha egyedül lennél, de azért nem olyan borzasztó. Kirabolnak?? Nyugi, nem fognak... ránézésre is lehet tudni, hova és kihez nem megyünk albérletbe.

2020. jan. 19. 12:00
 8/90 anonim ***** válasza:
99%
Pesten lakom, belvárosban, 100 plusz rezsiért, egyedül egy 36 negyzetmeteres lakásban, nőként. Szóval megoldható, csak akarni kell.
2020. jan. 19. 12:01
 9/90 A kérdező kommentje:
Idegenek akiket az ember nem ismer se az életszokásaikat ti összeköltöznétek? Lesz..jak a wct mondjuk akármi felhivják a haverokat bulizni részegen mikozben a masik aludni akar. Arrol mar halottam hogy isnerossel osszekoltozni de idegenekkel. Orulok hogy ti ennyire megbiztok az emberekben en azert nem vagyok olyan hogy osszekoltozok egy vadidegennel akinek nem is ismerem a napi elet szokasait. Ez minden csak nem hasznos valasz. Ami megoldas lenne az az alberlet vagy sajat lakas es igen itt a gykn is teli vannak olyanokkal hogy anyuci meg apuci kifizette neki a 3 havi kauciót es az alberletet vagy vett neki egy kisebb lakast a gyerekenek. Es igen kauciot is kell fizetni ami 600 ezer minimum. Nem dolgozok egyetemre jarok es csak alkalmi munkaim vannak.
2020. jan. 19. 12:07
 10/90 anonim ***** válasza:
95%

A legtöbb embernek nem a szülei vesznek ám lakást! Az nem jár!

Szépen dolgozz, keress annyit, hogy tudj gyűjteni, aztán bérelj valamit, és költözz, ha nem jó így neked.

De ne a szüleidet okold, mert ez undorító!

2020. jan. 19. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!