Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én tehetek erről?

Szerintetek én tehetek erről?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok 27 éves és szülőknél lakok panellakásban mert sosem gyüjtőttek nekem pénzt vagy nem támogattak hogy eltudjak költözni. Sajnos Anyám az olyan hogy ha dolgozik dolgozik ha nem akkor nem. Mindig is keveset keresett havi 100 ezret keres most is apám meg úgyszintén nagyon keveset keres pedig lehetett volna több is a fizetésük. Nővérem 2 évem idősebb nálam szintén itthon lakik újra korábban a pasijánál mert azzal már nicsenek együtt és ő se tud elköltözni 29 évesen. Sajnos 4 felnőtt egy kicsi 50 nm panellakásban gyerekként is kicsi volt hát még felnőttként. Én már ezt alig bírom minden áthallatszik senki nem alkalmazkodik a másikhoz nem lehet egyszerűen önálló életet élni. Szerintetek erről én tehetek hogy itt tartok? Nagyon drágák Pesten a lakások sajnos és egyetem is félévente 350 ezer ft. Még mindig nem tudtam elvégezni mert ha nincs pénzem tandíjra akkor passzíváltatom magam. Egyszóval nem tudom mit lehetne tenni. Szüleim trehányok dohányoznak az egész lakásban mindenhol szinte és én már nem tudok velük együtt élni de nincs pénz lakásra.
2020. jan. 19. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
95%
Mert életképtelenek vagytok a nővéreddel együtt. Abban hibáztak a szüleitek, hogy nem neveltek belőletek értelmes felnőttet, de ugye náluk se túl magas a szint. Csak neked a semmire van akkora arcod, hogy az ajtón nem férsz be vele. Nagyon jól látod, hogy nem lesz családod, a te kategóriád értelmes nőnek nem kell. Legalább az érettségid jól sikerült volna akkor nem kéne ennyit fizetni. De ez sem ment. Ilyen helyesírással, már ne is haragudj, de szakdolgozatot majd hogy akarsz írni? Vegyél vissza inkább, mert egy nagy nulla, amit 27 évesen fel tudsz mutatni. Kaptál enni, van fedél a fejed felett, a lehetőség adott volt, hogy tanulj szakmát legalább. De neked derogál tenni bármi megerőltető dolgot, csak sírni tud a szád. 27 éves felnőtt férfiként. Nevetséges vagy!
2020. jan. 19. 13:27
 32/90 anonim ***** válasza:
99%
Ha nem felelne meg az, ahogyan most élsz, akkor tennél ellene. Te csak sírni jöttél ide. Megoldani nem állsz neki. Hogyhogy diákmunkából kifizetted a szüleid frankhitelét? Mi voltál diákban, bankár? Ha akkor tudtál annyi rengeteget keresni, 16-tól 20 éves korodig, most miért nem tudsz? Ha a hatalmas svájcifrank-hitelt kifizetted akkor, most az egyetemre hogyhogy nem futja? Egyébként ha nyaranta kimennél külföldre dolgozni, mindenre lenne elég pénzed év közben, annyit kereshetnél szakma nélkül is.
2020. jan. 19. 13:28
 33/90 anonim ***** válasza:
13%
Egyetem lejárt lemez.Árulj drogot ,vagy futtass nőket ilyen olyan címen,aztán gond megoldva.Biofű,stb,kezdd langyosan.Normális munkával úgyse tudsz kitörni,csak a sok okos szajkózza itt ezt.
2020. jan. 19. 13:30
 34/90 anonim ***** válasza:
77%

Férjem mélyszegénységből jött, hopp és képzeld még romaszármazású is.. Asztalos és kőműves plusz meg van neki a darúkosár kezelői is.. Idén pedig a darúkezelő. Járt külföldön is. Én is dolgoztam a gyerekeink előtt kint. Időst ápoltam. Pucoltam 0-24' a 💩 a fost a hányást. 15 éve vagyunk együtt. 17 volt mikor összekerültünk én 18. Megbecsült szakember. Ember aki folyton előre néz, folyton bizonyít.

0 szűlői segítségünk volt. Ellenben elhúztunk dolgozni. Fizettük az albérletet. 0 hitelre használt! De jó állapotú autót vettünk. Azóta nagyobbra cseréltük szintén önerőből. Saját házat vettünk amit átépítünk. Ezt is önerőből.

Tudod mit? Férjemnek olyan 3 szakmája van ami mellett nem kell soha félnünk, hogy nem kap munkát.

Tudod mit gondolok az egyetemi papírról? Kitörölheted vele. Nem biztos hogy a papír 0 tapasztalattal eltudsz helyezkedni. Vagy ne adj isten majd pont azért nem fogsz mert alantasnak tartod az egyetemi papír miatt más munkát végezni. Sőt sok helyen diák többet keres 4/6 órával mint egy 8 órás.

Nekem égne a pofám szűleimtől elvárni az anyagi segítséget.

Igen akad nő aki az anyagiakat nézi, meg olyan is aki szimplán azt várja el ne legyen tutyimutyi a srác hanem akarjon, bizonyitson.

2020. jan. 19. 13:31
 35/90 anonim ***** válasza:
93%
Már ne is haragudj de te egy világi kretén vagy. Mivel a megnyilvanulasaidbol látszik hogy folyamatosan mások életével vagy elfoglalva nem értem miért vagy meglepődve hogy nem tartasz sehol. Én 21 éves koromig csak 200000Ft-ot gyűjtöttem össze segítség nélkül. Ebből kellett elindulnom. Kerestem munkát úgy hogy mellette tanulok is. Reggel fel5-kor kelek, este 9-kor érek haza MINDEN EGYES NAP. Hétvégén is. Kerestem egy albérletet (vidéken) és kifizettem az első hónapban 190000ft-ot. Maradt egy 10-esem egész hónapra. Egész hónapban olcsó 💩 kajakat ettem de tuleltem. Most 22 vagyok, lassan végzek a sulival és megyek külföldre. Nincs és nem is lesz diplomám mert kitorolhetnem vele a seggem. Itt picsogsz hogy neked milyen szar mert a szüleid nem segítettek, miközben te sem csináltál az ég világon semmit. Nem tudlak sajnálni. Vagy kezdj valamit a szánalmas eleteddel vagy fogadd el a jelenlegi helyzetet. Ne kifogásokat keress hanem megoldást.
2020. jan. 19. 13:41
 36/90 anonim ***** válasza:
98%

Előző vagyok.

Azt még hozzátenném hogy apa nélkül nőttem fel, anyám pedig soha nem adott egy forintot sem. A nagyszüleim miatt nem haltam éhen.

Én léptem és látszik is hogy egyre jobban élek. Egyre több a megtakaritasom.

2020. jan. 19. 13:45
 37/90 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el. Csak nők válaszolnak. Engem nem érdekel karrier és anyagi szempontból a másik nem élete. Én nem vagyok nő és mint írtam a nők túloznak. Mindenki eddig azt irta hogy a férjével közösen vagyis nem egyedül. És akkor ti mondjátok nekem hogy egyedül oldjam meg? Pont ez az egy csajnak nem kell ílyen anyagi szempontból 0 férfi de egy férfinak jó egy anyagi szempontból 0 nő mert egy gazdag pasinak csak az a lényeg hogy nő legyen. Meg mindenhol a férfi fizet úgyis. Én olyan válaszolókra lennék kiváncsi aki velem egyidős vagy korombeli és férfi és szintén szegény anyagi szempontból és igen egy szegény férfinak nincs is barátnője pont ezért ellenben egy nővel.
2020. jan. 19. 13:49
 38/90 anonim ***** válasza:
99%
Tudom, nekünk nőknek könnyebb... az afrikai éhezőknek is könnyebb. Az egész univerzumnak könnyebb dolga van, mint neked :((
2020. jan. 19. 13:54
 39/90 anonim ***** válasza:
98%

#35-#36-os vagyok

Bármilyen hihetetlen egy 22 éves srác vagyok.

2020. jan. 19. 13:56
 40/90 anonim ***** válasza:
98%
Még jó, hogy te tehetsz. Felnőtt vagy, ne anyu meg apufogja már a kezed állandóan. Nincs diplomám, nem is kell, így is elég jól érvényesülök. Ha arra várok, hogy anyám bármit segítsen, már évekkel ezelőtt éhen haltam volna. De már most többre vittem, mint amiről ő álmodni mert volna. Mentem albérletbe, ahogy megtehettem, sosem mennék vissza anyám nyakára. Egyébként neked elég sokat segít az, hogy 27 éves nagy ló létedre mamahotelezel virnyíkolva, hogy nem segítenek. Etetnek, itatnak, van hol laknod, mégsem tudsz az alkalmi munkáidból félretenni. Nővéred sem jutott semmire. Ti vagytok az életképtelenek.
2020. jan. 19. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!