Szerintetek én tehetek erről?
Hu... dejó, hogy az öcsém nem ilyen, megőrülnék tőle 😂 igaz, ő már 28 éves, két munkahelyen dolgozik évek óta, tavasszal vesz egy házat Budapest közelében, részben hitelből, részben önerőből. Örökség nincs semmi, szüleink nem élnek már.
Szedd össze magad, jó? Az állandó önsajnálat helyett vedd kezedbe az életedet.
Hú b+, öcsém te melyik bolygón élsz? Mert nem itt az biztos. Sírsz meg picsogsz mint egy szanalmas sz.. kupac. A nővéred és te sem AKARTOK elköltözni. Kifogás kifogás hátán. Szerinted csak az tud a szülőktől elköltözni aki min 500 at keres nettoba?? Vagy hol a határ szerinted?
Kepzeld amukor eloszor jottrm egyetemre, eszembe se jutott olyan hogy vesznek e lakast a szüleim. Eljöttem, most figyelj :kollégiumba..igen masokkal laktam egy szobába, huha. Aztan albiba, diakhitelbol meg diákunkból fizettem. Igaz, kapaszkodj meg itt is egy szoban osztozkodtam. Nem picsogni kéne, hanem cselekedni. Aztán lehet a lóvét meg a segítseget várni. Nem jó persze, meg hátrány de a hiedelmekkel ellentetben sokaknak nem tesznek a sejhajuk ala lakast.De attol dolgoznak az emberek, hajtanak hogy jobb legyen, van aki gyűr egyetemet vagy szakmát mellette. De olyat meg nem láttam h valaki vakaródzik es elorebb jut. Amugy nő vagyok, nekem ne magyarazd hogy egyszerűbb, főleg amikor a munkáltatok azon agyalnak, na felvegyük, vagy ez mikor akar szülni? De úgyis megmagyarazod, ezt tudom. Masnak igy, masnak úgy. Masnak se egyszerű de te csak a felszint látod. A szemed azt lát amit látni akar. A szülők eletkeptelennek neveltek titeket. Vagy összeszeded magad( nem ugy tűnik) vagy 15 ev múlva is itt figsz tartani, akkor meg persze szinten minden nő penzehes p.csa lesz, merr nem akar egy ilyen nyomival összejönni mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!