Miért nem képes anyám 2 db zsömlét venni nekem?
Ma délelött reggel 6ra mentem dolgozni,már fél5kor el kell mennem otthonról,mert elég messze van a melohely. Ma még nem vttem kaját,mert ma elöbb el tudtam jönni.De mivel már 8kor halál éhes voltam felhívtam anyut h vegyen nekem holnapra 2 db zsemlét. őú du-tranra megy dolgozni és nem fogunk találkozni.
De nem vett nekem! Sőt még pénzt se hagyott itthon! Éhen fogok halni holnap végig maradok és fél7re érek csak haza. Most kezdtem dolgozni,még nem kapok fizut h megtudjam venni én magamnak.
Du felhívtam anyut h este készítsen nek mki pénzt h a büfébe tudjak kaját venni,de azt mondta h nem ad,mert a büfé drága!
Kedves 13/L (előző hsz)
Méghogy az utolsóban nincs együttérzés? és az anyjában? Elsősorban azért ő érezzen már együtt a lányával!
Másrészt meg ha az a hsz gonosz volt, akkor olvasd el az előző tizenpár oldalt! vannak olyan hsz-ek, hogy hajjajj...
Nem érzem magam gonosznak,mert kapott segítséget csak nem élt vele.Főzni nem is kell,mert nem 3 fogásos menüsort kellett volna összekapnia,hanem egy palacsintát vagy egy kenyeret.Elszúrni sem tudja,mert csak pár alaanyag kell hozzá!Kapott receptet és a net is televan palacsinta receptekkel! Nem is kell díjnyerteset csinálnia,a még elmegy is bőven megfelel!
De ő maga is bevallotta,hogy nem megoldásért jött kaja ügyben,hanem,hogy szidjuk az anyját!
Ma pedig inkább mártírkodott és nem evett,hogy most az anyja orra alá dörgölhesse,hogy nem vette meg azt a két nyamvadt zsemlét és hogy milyen rossz szülő.Ezért írta le itt is,hogy,ha szinid nem voltunk hajlandók múltkor,akkor ezért már biztos kap az anyja!
"Amúgy azok az ötletek amiket irtatok nagyon jók és hasznosak,ha nem lesz itthon mit enni akkor majd meg is fogom valósítani."
" A szomszédtól meg nincs pofám kérni pénzt úgyh tudom h mit gondol rólam és a családunkról. Lehet h ha tényleg nagyon nagy szükség lett volna kérek,de így nem. "
Ezeket ő írta,szóval erről ennyit!
Én vagyok a 13 éves én ezeket tudom megcsinálni:
Palacsinta
Tojást sütni
Krumplis tojás
hagymás tojás
szalámis tojás
puding
limonádé
tea
kávé
zacskos leves :Đ
Én csak ennyit tudok,lehet abba igazatok van hogy 17 évesen nem kell
nagy mesterség
De én sem tudok valami sok mindent és a zacskos leves nem nagy produkció
Én sem úgy születtem, hogy tudtam sütni-főzni. A legkönnyebb mindenre ráfogni, hogy "én ezt nem tudom", de inkább meg kéne próbálni. Apám 52 éves, és 40 éves koráig állította, hogy ő nem tud főzni. Aztán egyszer anyukám elutazott három napra, és hogy, hogy nem, apám fogta a receptes könyvet, megnézte mi kell a pörköltbe, vásároltunk hozzá, és megfőztük ketten. Pedig akkor még netünk sem volt, és még én is csak 11 éves voltam.
Amúgy sem értettem, hogy lehet "nem tudni főzni", amikor oda van írva a receptbe, hogy mit kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!