Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha anyósom és...

Mit tegyek, ha anyósom és apósom elviselhetetlenné teszi az életem?

Figyelt kérdés
A férjemmel és a két lányommal ( 4, 1 évesek) az apósoméknál lakunk, mert egyenlőre nincs más lehetőségünk. Viszont állandóan megkeserítik az életemet. A férjem külföldön dolgozik. 4 hétig nincsen itthon, utána pedig 1 hétig itthon van. Amikor a férjem elmegy az apósomék egyből rám szállnak. Velem akarnak megcsináltatni mindent, hogy én főzzek meg takarítsak rájuk is, ha már ott lakunk, meg beszólogatnak, hogy nem vagyok a fia mellé való, mert rosszul főzök, és csak ahhoz értek, hogy a mirelit szarokat kisüssem. Egyre rosszabb velük lakni, de sajnos nincs más megoldás. Ráadásul anyósom már nyugdíjas, úgyhogy egész nap otthon van, és nekem dirigál, én meg köpni-nyelni nem tudok sokszor, csak legszívesebben sírnék. A boltba is állandóan engem küldenek. Meg, ha kicsit tovább zuhanyzok beszólogatnak, hogy akkor adjunk a rezsibe. Mit tehetnék?

2017. nov. 1. 21:51
 81/97 anonim ***** válasza:
87%

Újabb ékes példája annak mikor valaki a saját szülei vagy anyósék nyakára szül. 🙄 Utána meg csodálkoznak.. Rinyálnak, játszák az áldozat szerepet,de elköltözni derrogál, újabb gyereket potyogtatni más nyakára viszont nem gond..

Ha annyira jól keres féjred miért is nem tudtok elköltőzni?

2020. júl. 3. 15:02
 82/97 anonim ***** válasza:
15%

Muszáj lenne elköltözni.

De tudjátok rohadjon meg az is, aki az unokái anyjával így viselkedik. Én anya vagyok, sosem tudnék így viselkedni a lányommal, sem az unokáimmal.

2020. júl. 4. 13:54
 83/97 anonim ***** válasza:
69%
Szúrj ki vele költözzetek el, kezdjetek önálló életet.
2020. júl. 4. 14:46
 84/97 anonim ***** válasza:
86%
Mikor jon a 2. Evad?? Az 1. Eleg fordulatosan ert veget, kivancsian varjuk a folytatast
2020. júl. 5. 00:26
 85/97 anonim ***** válasza:
74%
2017 ota meg mindig aktuális?? Elnézést, itt te szúrtal el valamit. Felelőtlen vagy.
2020. szept. 29. 03:32
 86/97 anonim ***** válasza:
23%
Légy féerfi és te tartsd el a családod.
2020. nov. 14. 12:30
 87/97 anonim ***** válasza:
100%
2. évad? :D Azóta a 3. :D :D Teljes csend és hullaszag. De akkor miért lett kiemelve? :D
2020. dec. 19. 15:54
 88/97 anonim ***** válasza:
86%
Senki sem olvassa el csak írogat... Írta a kérdező,hogy szétmentek mert kiderült a pasinak külföldön volt nője.
2020. dec. 19. 21:07
 89/97 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, áruuld már el nekünk, hogy miért emelted ki megint, ha már elváltál, és nem aktuális a kérdésed?

Tudod van aki jószándékból rászánja az időt erre a kérdésre, legyen már benned annyi emberség, hogy nem emeled ki azért, hogy szórakozzál...

Inkább dolgozz, és vegyél magadnak rajta játékokat.

2020. dec. 20. 14:04
 90/97 anonim ***** válasza:
40%
Én nem tudom ki milyen nagy lábon él, mi semmire se sajnáljuk a fűtés is olyan, hogy annyira felnyomjuk, hogy trikó meg rövidnadrág elég legyen, aztán így 40 max 45 ezer a rezsi. Télen. Nyáron ugye fűtés nincs is, egy húszassal kevesebb... anyósomék csinálták ezt míg a férjem otthon lakott beszedtek 40 ezret rezsi hozzájárulás címen és pampogtak sírtak folyton hogy milyen kevés az... (kaját magának állta) akkoriban nem is fürdött otthon pl mert a munkahelyen zuhanyzott. Mikor elköltözött akkor döbbent le, hogy a komplett rezsi nincs annyi, mint amennyivel ő hozzájárult és még ő érezte rosszul magát, hogy keveset ad.
2021. jan. 6. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!