Nem enged el az anyósom táppénzre? 21L
Figyelt kérdés
Egy hónapja dolgozom a cégénél, rohadtul lebetegedtem. Sosem szoktam beteg lenni, pláne lázas. Most viszont vonszolom magam, legszívesebben bőgnék annyira fáj mindenem. Keddtől tart, mára tetőzött. A vezetőm megbeszélte volna vele, hogy holnap hagy maradjak otthon, erre rávágta, hogy nem, mert más is bejár betegen dolgozni. Normális ez a nő? Adott vitamint, hát köszi, attól nem megy le a lázam és az ízületi fájdalmaim se fognak elmúlni, pláne tök jó, hogy mindenki bejár betegen, akkor legalább tudom, hogy innen kaptam el... Ti mit tennétek? Tény, hogy kevés ideje vagyok itt, nem akarom hogy azt higgyék, hogy folyamatosan táppénzre járós ember vagyok.2017. okt. 12. 13:30
1/22 anonim válasza:
Miért is hagyod, hogy az anyósod belpofázzon bármibe? Ha beteg vagy maradj otthon, ettől még nem leszel folyamatosan táppénzre járós, senki nem fogja azt hinni, pláne, hogy látják rajtad, milyen rosszul vagy, senkinek nem érdeke, hogy véggifertőzd a kollégákat. Anyós véleményét meg szard le, elvileg felnőtt ember vagy, nem?
2/22 A kérdező kommentje:
Ő a főnököm...
2017. okt. 12. 13:34
3/22 anonim válasza:
Ezt mondjuk közölhetted volna a kérdésben is. Ha a vezetőd elenged, az untig elég egyébként. Orvosi papírba pedig nem köthet bele senki.
4/22 anonim válasza:
elmész a háziorvoshoz, kiír, aztán ha rendbe jössz leadod a táppénzes papírod és felmondasz a g***be...
5/22 anonim válasza:
Nem érdekelne, hogy mit mond anyós (már házasok vagytok??) otthon maradnék. És mikor meggyógyultam felmondanék..
6/22 A kérdező kommentje:
nem vagyunk házasok még, de öt éve tart a kapcsolatunk, így egyszerűbbnek láttam csak ennyit írni. Meggondolom, mit tegyek.
2017. okt. 12. 13:54
7/22 anonim válasza:
1# szövegértés...olvasni kell a sorok között
8/22 anonim válasza:
7-es! Ráadásul nem a sorok között, mert az első mondatában benne van.
Kérdező! Magasról letojnám. Ha nem tudok dolgozni menni, akkor hiába akarok, nem tudok... Életemben kétszer fordult elő velem ilyen, de akkor 40 feletti lázam volt, ugyanígy fájt mindenem.
Ha anyósjelölt nem érti meg, akkor gondoljon, amit akar. Ilyen betegen szerinte hogy lehet maximálisan teljesíteni? Sehogy.
9/22 anonim válasza:
3as! közölte e kérdésbe..
azzal kezdte,hogy 1 hónapja dolgozik a cégénél..
10/22 anonim válasza:
8-as vagyok. Az lemaradt, hogy nem mellesleg beszélnék a párommal a helyedben. Ez milyen eljárás? Ha valaki beteg, akkor beteg. Mi az, hogy nem enged el a kedves leendő mama?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!