Miért akar versenyezni velem az anyósom?
Együtt élünk a párom szüleivel.
Alapjába véve kedves az anyósom jól kijövünk,, de pl megemlítettem neki, hogy hétvégén valamit főzni szeretnék a fiának, hogy meglepjem, mert rég evett olyat, másnap megfőzte.
Nem tud sütni elmondása szerint soha nem tudott,
én viszont egész jól tudok és amióta gyakran sütögetek, izlik mindenkinek, apósom is dicsér,
most már az anyós is próbálkozik de titokba, mikor kész van akkor jön dicsekedni, és ha megemlítem, hogy pl holnap sütök valamit ő gyors elviteti magát a boltba, hogy majd ő.
Mit kellene tennem?
de ugye nem csak szerintem nem okes valami? tehat nem rögeszme ez az egesz? :D
ja és most jön a baba nálunk, elmentünk párommal venni egy két dolgot, ránk förmedt, hogy most akkor ő mit vegyen ha mi mindent megveszünk? miért vettük meg?
kicsit bele akar dirigalni az életünkbe.. arról nem is beszélve, hogy allandoan kopogas nelkul ront be a haloszobankba
Olyan is volt, hogy szimplán neki álltam sütni, úgy hogy nem említettem, jött oda, hogy mit csinalok.. erőltetett mosoly, mikor kész lett kamuból dícsérte, ismerem mar mikor kampózik..
rá kb három napra ő is sütni probált azt amit én..
mondjuk ő háza, oda megy be ahova akar, és azt süt amit akar.
szépen költözzetek el és kész, ennyire egyszerű
Mi szivesen mennék, de ők annyira akarják, hogy maradjunk velük, nem akarnak ketten maradni, mert, ezt leszamitva kijovunk nagyon jol, en csak nem akarok konfliktust azert inkabb nem szolok, csak arra voltam kivancsi, hogy esetleg ez elofordulhat massal is?
pedig már elmondtam én is és a párom is hogy ahogy akkora lesz a gyerek menni fogunk külön mert kell a magánélet nyilván.
ti sose mentek el onnan, az ok egyszerű: párod.
csinált egy gyereket, de anyukája főz, mos rá. elég ciki nem gondolod? ez család? vagy becuccoltál egy kisfiú szobájába, ahol az anyja lát el titeket és odaszülsz egy gyereket?! nagyon ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!