Miért akar versenyezni velem az anyósom?
Együtt élünk a párom szüleivel.
Alapjába véve kedves az anyósom jól kijövünk,, de pl megemlítettem neki, hogy hétvégén valamit főzni szeretnék a fiának, hogy meglepjem, mert rég evett olyat, másnap megfőzte.
Nem tud sütni elmondása szerint soha nem tudott,
én viszont egész jól tudok és amióta gyakran sütögetek, izlik mindenkinek, apósom is dicsér,
most már az anyós is próbálkozik de titokba, mikor kész van akkor jön dicsekedni, és ha megemlítem, hogy pl holnap sütök valamit ő gyors elviteti magát a boltba, hogy majd ő.
Mit kellene tennem?
Ha megnyugtat valamennyire, más is csinálja ezt, pl a nagymamám. Ha anyukám vagy én pl lángost sütünk, ő is azt süt. De akkor is, mikor még ott laktam, simán sütött egy második adaggal. És ilyenkor az övéből kell enni vagy megsértődik.
A babacuccokkal meg anyósom csinálja ezt. Mindig mondja, hogy hagyjunk neki vennivalót, persze eddig semmit nem vett.
Mi azt csináljuk, hogy amíg ott laktam, nem modtam el, mit főzök, gáz, de titokban készültem rá elő időnként. Ettől se változott a helyzet, már beletörődtünk. Szerintem az anyósodnál se fog. Nektek a költözés segíthetne.
És ne azt nézzétek, hogy ők nem akarnak ketten maradni, hanem hogy nektek hogy jobb. Így nem valami jó a jelek szerint.
dehogynem megyunk, csak mikor indultunk negy honapja, olyan sirast rendezett hogy nem akarja hogy menjunk, pedig mar kineztuk a lakast..
arrol nem tehetek, hogy versenyt fut velem, ha megker a parom, hogy csinaljak neki egy kavet, pattan, hogy majd ő... és már a párom is rászól, hogy nem őt kérte meg.
Lépjetek le!
Mindig az lesz, hogy bele szólnak valahogy úgyis, ha másra nem a saját házra hivatkozva.
Én nem közölnék vele semmit, illetve olyan kaját mondanék neki esetleg amit utál a párod de anyós nem ismeri. Aztán hagy főzze!
Nálunk is ez volt. Voltam olyan hülye szeretetből bele mentem, hogy náluk lakjunk az anyjaékkal. Azóta a fél hajkoronám oda van, hullik marékszámra, ideges voltam örökké, a végén a második év az ott lakásról csak erről szólt nekem. Bánom azt a pillanatot amikor a lábam betettem ide, pedig én mondtam nem egyszer hogy költözzünk el, de a fiát el sem akarta engedni külön elni, mert ne legyünk már hülyék hogy albérletre költünk és párom is ezt hajtogatta milliószor rengeteg ideig, amíg nagy családi perpatvar kerekedett, úgymond mihamarabbi távozásra hívták fel a figyelmünket, hozzá teszem akkor már néztük a lakásokat, csak ez begyorsította a páromat. Én kimondtam egy igazságot ami nekik nagyon nem tetszett. Miért nem előbb???
Folyton éreztették azt is, hogy én nem vagyok családtag, minden úgy jó ahogy ők csinálják, kiosztottak egyszer kétszer amikor csak én voltam ott. Anyuka mindig kimártírkodja, hogy a figyelem központjában legyen, hogy őt mindenki sajnálja vagy dicsérje...
A kopogás is stimmel, mert nem volt csak zu be az ajtót! Csak nekik lehet ott magánéletük...
Nem ér annyit a pénz hidd el nekem!
Nincs a pénz nekem, hogy még egyszer a lábam betegyem hozzájuk lakni.
jaj sírt? tényleg?
nem akartok menni sehova, mert ott nem néha kéne sütni, hanem háztartást vezetni, amit nem csináltok most, csak szaporodtok.
Attól még,hogy az ő háza,nem kell kopogás nélkül berontani a fiatalokhoz. Aki ilyet ír,attól kérdezném,hogy ha vedéged van,aki igénybeveszi a wc-det,rányitod a budiajtót,mert te vagy otthon?
Kérdező:megszoksz vagy megszöksz. Nincs más lehetőség.
Nem az ő lakása albérlet amúgy amibe mi is fizetjük a ránk eső részt.
Másik dolog, karácsonyra kapott tolem a párom egy ajándékot, erre nem rég haza állít párom apja, hogy vett magának egy ugyanolyan xy- dolgot amit a parom kapott tolem, csak o sokkal olcsobban hozzajutott.
Napok ota ezt dorgoli az orrom ala, hogy jaj most mar neki is van olyanja, csak sokkal olcsobban szerezte.. Micsoda jó neki, hogy neki is olyan van. Kb azt se tudja mi az, csak mert a fia kapott tolem, nehogy lemaradjon o is..
Ja meg akarmivel meglepem a paromat, jonnek a szulok es mindenben felul akarnak mulni.. meg az anyjat az is zavarja, hogy velem sokkal kedvesebben beszel a parom mint vele, meg mi az, hogy beszelgetunk a nappaliban tok jol elvagyunk es odajon, cseszik rá hogy épp beszelgetunk o beleszol hangosan megszakitva mindenkit, hogy na milyen a hajam? O.o
A parom sokszor leallitja meg sokat vitatkoznak mert egyszeruen nem birja bekenhagyni ot sem. Mindenbe beleszol..
Azt hiszem hamarosan ki fog jonni belolem minden, tudom le kell ulnom a parommal megbeszelni ezeket a dolgokat, csak epp eleg neki a munka most es nem akarom, hogy osszevesszen ugymond miattam a szuleivel.. de en sem tudok mindent elnezni mar.
Koszonom az ertelmes valaszokat, akik meg olyan huu de nagyon az anyos partjat fogjak, valoszinu hasonlo karakteru emberek, es ugy feltik a kicsi fiukat, hogy szivuk szerint soha nem vagnak el azt a bizonyos koldokzsinort..
ui: ( en mar egy oraja fent vagyok, kiteregettem, elmosogattam, bent az uj adag mosas, az anyosom viszont 10-nel elobb tuti meg nem ebred, de 'valaki' szerint ő a nagy haztartasvezető!!😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!