Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért akar versenyezni velem...

Miért akar versenyezni velem az anyósom?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párom szüleivel.

Alapjába véve kedves az anyósom jól kijövünk,, de pl megemlítettem neki, hogy hétvégén valamit főzni szeretnék a fiának, hogy meglepjem, mert rég evett olyat, másnap megfőzte.

Nem tud sütni elmondása szerint soha nem tudott,

én viszont egész jól tudok és amióta gyakran sütögetek, izlik mindenkinek, apósom is dicsér,

most már az anyós is próbálkozik de titokba, mikor kész van akkor jön dicsekedni, és ha megemlítem, hogy pl holnap sütök valamit ő gyors elviteti magát a boltba, hogy majd ő.

Mit kellene tennem?

2017. aug. 30. 15:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%
Tudom mit érzel, anyós mellett csak azt a világvégét érzem...
2017. aug. 31. 07:54
 22/30 anonim ***** válasza:
74%
Na,az elég gáz,ha még mindig albérletben laknak :)
2017. aug. 31. 08:00
 23/30 anonim ***** válasza:
96%
Hát az utolsó hozzászólásod alapján te is épp úgy versenyezni akarsz. Mind gázok vagytok. Inkább távolról szeressétek egymást. Huuu ilyenkor a fiúnak a legnehezebb szerintem. El tudom képzelni hogy pattogtok körülötte, ő meg csak kapkodja a fejét.
2017. aug. 31. 10:27
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy anyósod most sír, de hidd el, nem csak nektek, nekik is sokkalta kiegyensúlyozottabb és boldogabb életük lesz. Nehéz a megszokottból kilépni, de a változás szükségszerű. Hasonló helyzetben vagyunk. Anyósoméknál lakunk, mi már vettünk lakást, de még maradhatunk addig is, amíg fel nem újítjuk. Anyósom is sokat mondogatta, hogy jaj mi lesz ha elmegyünk, de apósom már mondta pár napja, hogy már várja, hogy elhúzzunk (pedig a felújítás mellett a hatalmas ház teendői rámaradnak), és anyósom is mondta már, jobb lesz ott nekünk... de mi határozottan mondtuk, hogy megyünk.
2017. aug. 31. 10:37
 25/30 anonim ***** válasza:
29%
Mármint mivel mi a felújítással leszünk elfoglalva
2017. aug. 31. 10:38
 26/30 anonim ***** válasza:
68%
Na és ha 4 hónapja hisztit rendezett, mert költözni akartatok, szerinted nem fog vergődni ha unokástul akartok elmenni onnan? :D
2017. aug. 31. 10:59
 27/30 anonim ***** válasza:
93%

Ti sose mentek el onnan, az ok egyszerű: párod.

csinált egy gyereket, de anyukája főz, mos rá. elég ciki nem gondolod? ez család? vagy becuccoltál egy kisfiú szobájába, ahol az anyja lát el titeket és odaszülsz egy gyereket?! nagyon ciki...

Áhh, mert ha mindezt az asszony teszi meg akkor már nem kisfiú hanem férfi :D Bámulatos!

2017. aug. 31. 16:50
 28/30 anonim ***** válasza:
53%
A ferjed remekul el van latva. Versengtek a kedveert. Gondolom, neki tetszik a helyzet. Inkabb hasznald ki a helyzetet. Mondd az anyosnak, hogy holnap utan (PL.)osztrigat, raklabat keszitesz, kacsamajjal, kacsamellel mezes narancsos martasban (AMI A TE KEDVENCED)A recepteket feltetlen mellekeld neki.... O megfozi, te meg megeszed :) Te meg fozol egy egyszeru turos tesztat. Legelabb lesz faladata anyosnak. Miert irod, hogy fozni szeretnel a fianak? Ki a franc o? Magadnak nem fozol? "valamit főzni szeretnék a fiának, hogy meglepjem," O a kozeppont? Ertem, hogy mindketten szeretitek, de ez mar tulzas, hogy neki fozol. Magadat is ertekeld. En sosem foztem még a paromnak, en mindenkinek foztam. Szerintem hagyd, had fozzon, legalabb kevesebb dolgod lesz. Bizonyitasi kenyszered van? Hagyd, had ervenyesuljon az anyos. Inkabb menj pihenni, ha terhez vagy ;)
2017. szept. 1. 01:31
 29/30 anonim ***** válasza:
57%

Mit kellene tenned? Elköltözni, minél előbb, jó messzire (de legalább annyira, hogy papucsban ne tudjon átmenni).

Kit érdekel a hisztije? Inkább ő sírjon, mint te... Majd megnyugszik és kénytelen lesz elfogadni a helyzetet. A párod meg szedje össze a tökeit, másszon ki az anyja szoknyája alól, és önállósodjon végre. Nem is értem, miért költöztetek velük össze.

2017. szept. 4. 21:52
 30/30 anonim ***** válasza:
29%
Mennyire nehéz lett a mai világban együtt élni.A párod hogyan van a te szüleiddel.
2017. szept. 7. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!