Nem enged el az anyósom táppénzre? 21L
Figyelt kérdés
Egy hónapja dolgozom a cégénél, rohadtul lebetegedtem. Sosem szoktam beteg lenni, pláne lázas. Most viszont vonszolom magam, legszívesebben bőgnék annyira fáj mindenem. Keddtől tart, mára tetőzött. A vezetőm megbeszélte volna vele, hogy holnap hagy maradjak otthon, erre rávágta, hogy nem, mert más is bejár betegen dolgozni. Normális ez a nő? Adott vitamint, hát köszi, attól nem megy le a lázam és az ízületi fájdalmaim se fognak elmúlni, pláne tök jó, hogy mindenki bejár betegen, akkor legalább tudom, hogy innen kaptam el... Ti mit tennétek? Tény, hogy kevés ideje vagyok itt, nem akarom hogy azt higgyék, hogy folyamatosan táppénzre járós ember vagyok.2017. okt. 12. 13:30
21/22 anonim válasza:
1: Soha, semmilyen körülmények között nem dolgoznék rokonnak. Lesz rokonnak sem, anyósnak meg pláne. Ebből mindig csak a baj, vita, veszekedés van, és még az addigi jó kapcsolat is megromlik.
2: Ha beteg vagy, akkor nem mész dolgozni, ennyi. Mégis mit tud tenni a főnököd? Bevonszol dolgozni? Ugye,hogy nem? A legdurvább amit tehet, az az ,hogy elbocsájt, de jelen esetben jobban is járnál vele.
22/22 anonim válasza:
Az egeszseged a legfontosabb. Bizonyara ki kell fekudjed. Remelem erted...........Menj el dokihoz, ha gondolod. Ha meg inkabb bemesz dolgozni, egyet-kettot kohogj anyos fele :D Ez utobbi csak vicc volt. Eszedbe ne jusson bemenni dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!