Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem enged el az anyósom...

Nem enged el az anyósom táppénzre? 21L

Figyelt kérdés
Egy hónapja dolgozom a cégénél, rohadtul lebetegedtem. Sosem szoktam beteg lenni, pláne lázas. Most viszont vonszolom magam, legszívesebben bőgnék annyira fáj mindenem. Keddtől tart, mára tetőzött. A vezetőm megbeszélte volna vele, hogy holnap hagy maradjak otthon, erre rávágta, hogy nem, mert más is bejár betegen dolgozni. Normális ez a nő? Adott vitamint, hát köszi, attól nem megy le a lázam és az ízületi fájdalmaim se fognak elmúlni, pláne tök jó, hogy mindenki bejár betegen, akkor legalább tudom, hogy innen kaptam el... Ti mit tennétek? Tény, hogy kevés ideje vagyok itt, nem akarom hogy azt higgyék, hogy folyamatosan táppénzre járós ember vagyok.
2017. okt. 12. 13:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Nekem apám ilyen. Csak ő nem a főnököm és az iskolába zavar be 40 fokos lázzal is.

Az ilyeneknek, ha beledöglesz, akkr sem mehetsz táppénzre.

2017. okt. 12. 14:25
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

Na az anyós még egy dolog. Hol a kedves párod, aki elnézi, hogy az anyja szarrá dolgoztat téged ilyen betegen?

Egyáltalán hogy engedhet el így otthonról?

2017. okt. 12. 15:24
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Eleve nem mennék olyan munkahelyre, ahol a párom anyja a főnököm.

Elmész táppénzre, a kedves mama meg tehet egy szívességet.Gondolj bele mi lesz, ha tényleg az anyósod lesz, a párod meg csak nézi, ahogyan veled viselkedik.

2017. okt. 12. 15:51
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ehhez a párjának semmi köze. Ez munkaadó és beosztott kapcsolat elsősorban, nem anyósjelölt-meny kapcsolat. Én mindenesetre nagyon szégyellném magam, ha a munkahelyi konfliktusaimat a párommal akarnám elintéztetni.

Hogy anyós a főnök, ez lehetne pozitív is, HA egyébként kedvelne, de nekem nem ez jön le. Innentől kezdve meg nem is értem hogy miért gondoltad, hogy majd jó ötlet lesz neki dolgozni. Menj orvoshoz és szépen írjon ki táppénzre. Főleg magad miatt, de a kollégákat sem kéne végigfertőzni. Utána meg hamar keress új munkát, mert ha egy hónap után ez van, a jövőben se sok jóra számíts. Rokonokkal nem szabad üzletelni, mert abból mindig csak a baj van.

2017. okt. 12. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Táppénzre nem a főnököd, hanem a háziorvosod ír ki.
2017. okt. 12. 16:29
 16/22 anonim ***** válasza:
40%

Hát én többször volt, hogy nem engedtem a férjemet betegen dolgozni, pedig ő a családfenntartó a főnökéhez pedig semmiféle kapcsolat nem fűz.

Ha fűzne, az csak még egy jó ok lenne rá, hogy elküldjem a halál f szába, ha szemétkedik a házastársammal.

Nekem ez az alap, ha egy szerettem beteg, akkor gondozom és nem engedem, hogy bemásszon dolgozni.

2017. okt. 12. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
Mai felnöttek 😂😂
2017. okt. 12. 16:57
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Betegen nem dolgozok ennyi, akinek ez nem tetszik az így járt. Az a fontos amit én akarok, nem amit mások rám erőltetnek.
2017. okt. 12. 19:04
 19/22 anonim ***** válasza:
38%
A keresőképtelenség nem elengedés kérdése. Ennyi.
2017. okt. 12. 19:06
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

Nincs olyan, hogy nem enged el. Közlöd, hogy elmész orvoshoz, mert beteg vagy és nem tudsz így dolgozni, majd ezt meg is teszed.

Amúgy érdemes lenne munkahelyet váltanod. Az ilyesmiből nem szokott jó kisülni, hogy anyós is meg főnök is.

2017. okt. 12. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!