Mit tegyek, ha anyósom és apósom elviselhetetlenné teszi az életem?
Figyelt kérdés
A férjemmel és a két lányommal ( 4, 1 évesek) az apósoméknál lakunk, mert egyenlőre nincs más lehetőségünk. Viszont állandóan megkeserítik az életemet. A férjem külföldön dolgozik. 4 hétig nincsen itthon, utána pedig 1 hétig itthon van. Amikor a férjem elmegy az apósomék egyből rám szállnak. Velem akarnak megcsináltatni mindent, hogy én főzzek meg takarítsak rájuk is, ha már ott lakunk, meg beszólogatnak, hogy nem vagyok a fia mellé való, mert rosszul főzök, és csak ahhoz értek, hogy a mirelit szarokat kisüssem. Egyre rosszabb velük lakni, de sajnos nincs más megoldás. Ráadásul anyósom már nyugdíjas, úgyhogy egész nap otthon van, és nekem dirigál, én meg köpni-nyelni nem tudok sokszor, csak legszívesebben sírnék. A boltba is állandóan engem küldenek. Meg, ha kicsit tovább zuhanyzok beszólogatnak, hogy akkor adjunk a rezsibe. Mit tehetnék?2017. nov. 1. 21:51
71/97 anonim válasza:
Na, öröm, hogy végre megjött az eszed :)
72/97 anonim válasza:
Azért a pasas se semmi... Két éve van ott egy nője de közben veled "vállalt" egy második gyereket. Mindhármótok élete jobb lesz nélküle.
73/97 anonim válasza:
Ugyanez volt a helyzet nálunk is...Én is sokat.sirtam és nem tudtam mit tegyek majd egyszer nagyon megsértettek és ránéztem a gyerekemre..És megfogadtam többé nem teszem ki magam és őt sem ennek..Felhivtam a párom és elmondtam h ez nem jó nem birok ott élni és félek az újjabb bántástól..Vagy fordít rajta vagy elhagyom..Aztán jobb volt egy darabig dee újból jött..Megfogtam a cuccom gyerekkel eggyütt és elmentem..Elmondtam a páromnak h én ezt befejeztem..És itt volt a pont h kicsit ö is elgondolkodott.Majd rájöttem én is hibás voltam mert engedtem h ilyenek legyenek..Ez egy éve volt..Ma már nem lakom ott és ha odamegyek kihúzva ülök lee h lássák te vagy aki forgatja a dolgokat nem ök..Bízom benne nked is jobb lessz..Te jó anya vagy és.szard lee h mi volt a régi világban mint nekik..
74/97 anonim válasza:
Ott csöveskedsz az anyósék nyakán mint egy pióca, és még te vagy felháborodva? Nem szülni kellett volna, hanem külön albit keresni kiscsillag! Meg is érdemled, hogy a házi cselédjük vagy, a tiszteletért tenni kéne!!
75/97 anonim válasza:
Minek lett ez kiemelve 3 év után? mi lett végül?
76/97 anonim válasza:
Szia kérdező, mi újság? Hogy alakult az életed?
77/97 anonim válasza:
Azért, hogy mások is tanuljanak az esetből, gondolom, emiatt lett kiemelve. Minden esetre, hajrá kérdező! Remélem, azóta rendeződtek a soraid.
78/97 anonim válasza:
Szerinted?
1., Különköltöztek, szépen haladnak előre. Vannak gondok, de együtt megoldanak mindent.
2., Még mindig szemét az anyós, még mindig beszól mindenért, nemhogy örülne a harmadik unokának, meg annak, hogy legalább már a vízdíjat a kérdezőék fizetik.
79/97 anonim válasza:
Bocsánat, most olvasom, hogy szétmentek. Akkor könnyű kitalálni, hogy miért lett kiemelve. Újra ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!