Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha anyósom és...

Mit tegyek, ha anyósom és apósom elviselhetetlenné teszi az életem?

Figyelt kérdés
A férjemmel és a két lányommal ( 4, 1 évesek) az apósoméknál lakunk, mert egyenlőre nincs más lehetőségünk. Viszont állandóan megkeserítik az életemet. A férjem külföldön dolgozik. 4 hétig nincsen itthon, utána pedig 1 hétig itthon van. Amikor a férjem elmegy az apósomék egyből rám szállnak. Velem akarnak megcsináltatni mindent, hogy én főzzek meg takarítsak rájuk is, ha már ott lakunk, meg beszólogatnak, hogy nem vagyok a fia mellé való, mert rosszul főzök, és csak ahhoz értek, hogy a mirelit szarokat kisüssem. Egyre rosszabb velük lakni, de sajnos nincs más megoldás. Ráadásul anyósom már nyugdíjas, úgyhogy egész nap otthon van, és nekem dirigál, én meg köpni-nyelni nem tudok sokszor, csak legszívesebben sírnék. A boltba is állandóan engem küldenek. Meg, ha kicsit tovább zuhanyzok beszólogatnak, hogy akkor adjunk a rezsibe. Mit tehetnék?

2017. nov. 1. 21:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
0%

Ez azért van mert hagyod magad.dobd ki az öregembert a hazból,vagy verd láncra ha van rá lehetőség.ok hogy a boltba te jársz el,ez azt hiszem alap.

8) szerintem kamionos lehet a férj.

2021. jan. 7. 09:18
 92/97 anonim ***** válasza:
80%
Előttem lévő hozzászólónak csak annyit, hogy ha végigolvasod, akkor láthatod, hogy lassan 3 éve otthagyta a férjét...
2021. febr. 17. 10:40
 93/97 anonim ***** válasza:
0%
5 év alatt nem bírtál megtanulni egy nyelvet alap szinten? Gyes alatt? Na ne már. Sokkal könnyebben lennétek kint.
2021. febr. 17. 14:27
 94/97 anonim ***** válasza:
60%
Húú, most látom régi kérdés, csak valaki hozzáírt ma. Akkor már megoldódott, .... reméljük jobb sora lett.
2021. febr. 17. 14:30
 95/97 Angel3000 ***** válasza:
0%
Kedves kérdezô! Keressél egy albérletet! Mégis jobb a nyugalom! Vagy menjél el 50 ./. Dolgozni és vigyàzzon az Anyosod az unokàkra!
2021. febr. 17. 21:58
 96/97 A kérdező kommentje:
Azóta szerencsére sokat javult a helyzet, elváltam a férjemtől, mivel megcsalt. Szerencsére egyedül megtudok fizetni egy albérletet, mert teljes állásban dolgozom. A viszonyomat is sikerült rendezni az anyósomékkal, elsimítottuk a régi vitákat. Beláttam, hogy én is voltam velük sok esetben tiszteletlen, és ezért utólag bocsánatot kértem. A kérdést azért emeltem ki, hátha segítségül szolgál hasonló helyzetű nőknek.
2021. febr. 17. 22:18
 97/97 anonim ***** válasza:
0%

1. Adj a rezsibe.

2. Menj el dolgozni, ők majd vigyáznak a gyerekekre.

3. Költözzetek el amint lehet.

2021. márc. 8. 17:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!