Mit tegyek, ha anyósom és apósom elviselhetetlenné teszi az életem?
Figyelt kérdés
A férjemmel és a két lányommal ( 4, 1 évesek) az apósoméknál lakunk, mert egyenlőre nincs más lehetőségünk. Viszont állandóan megkeserítik az életemet. A férjem külföldön dolgozik. 4 hétig nincsen itthon, utána pedig 1 hétig itthon van. Amikor a férjem elmegy az apósomék egyből rám szállnak. Velem akarnak megcsináltatni mindent, hogy én főzzek meg takarítsak rájuk is, ha már ott lakunk, meg beszólogatnak, hogy nem vagyok a fia mellé való, mert rosszul főzök, és csak ahhoz értek, hogy a mirelit szarokat kisüssem. Egyre rosszabb velük lakni, de sajnos nincs más megoldás. Ráadásul anyósom már nyugdíjas, úgyhogy egész nap otthon van, és nekem dirigál, én meg köpni-nyelni nem tudok sokszor, csak legszívesebben sírnék. A boltba is állandóan engem küldenek. Meg, ha kicsit tovább zuhanyzok beszólogatnak, hogy akkor adjunk a rezsibe. Mit tehetnék?2017. nov. 1. 21:51
24/97 anonim válasza:
uccso elotti vok, koszi uccccso
25/97 Költőnő? válasza:
Igazából az eredeti kiírásra reagáltam.
26/97 anonim válasza:
Miért hallgatsz kérdező ?
Nem ilyen válaszokra számítottál ?
Azt hitted majd jól elmondjuk mindennek a nagyszülőket.Sejtem. Akár milyenek is , olyan rossz emberek nem lehetnek ha ingyen lakhattok náluk több éve.
27/97 A kérdező kommentje:
Rosszul fejeztem ki magam. Adunk a rezsibe havi 60ezer forintot, de az anyukáék szerint nem elég...
2017. nov. 2. 20:07
28/97 A kérdező kommentje:
Bezzeg most már mindenki hallgat :D
2017. nov. 2. 20:23
29/97 anonim válasza:
Bocs, lehet meglepő, de a legtöbb édesanya ilyenkor szokta fürdetni és fektetni a gyerekeit, nem a gyakorit nyomkodja:-D
De érdekes, hogy amint negatív véleményt kaptál, egyből változott a sztori...
30/97 A kérdező kommentje:
A gyermekeim alszanak, mint a bunda, mielőtt megszólnál. ;)
2017. nov. 2. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!