Mit tegyek, ha anyósom és apósom elviselhetetlenné teszi
az életem?
Figyelt kérdés
A férjemmel és a két lányommal ( 4, 1 évesek) az apósoméknál lakunk, mert egyenlőre nincs más lehetőségünk. Viszont állandóan megkeserítik az életemet. A férjem külföldön dolgozik. 4 hétig nincsen itthon, utána pedig 1 hétig itthon van. Amikor a férjem elmegy az apósomék egyből rám szállnak. Velem akarnak megcsináltatni mindent, hogy én főzzek meg takarítsak rájuk is, ha már ott lakunk, meg beszólogatnak, hogy nem vagyok a fia mellé való, mert rosszul főzök, és csak ahhoz értek, hogy a mirelit szarokat kisüssem. Egyre rosszabb velük lakni, de sajnos nincs más megoldás. Ráadásul anyósom már nyugdíjas, úgyhogy egész nap otthon van, és nekem dirigál, én meg köpni-nyelni nem tudok sokszor, csak legszívesebben sírnék. A boltba is állandóan engem küldenek. Meg, ha kicsit tovább zuhanyzok beszólogatnak, hogy akkor adjunk a rezsibe. Mit tehetnék?
Az bajod hogy most nem ajnároztunk körbe egyből, hogy jaj hát adnak szegények mégis piszkálja őket ez gonosz anyós , após....
Egész nap meg te hallgattál !
Hiszi a piszi hogy adtok , csak szépíted a dolgokat , csak tudod az utolsó mondat nagyon árulkodó.
Ha adnátok akkor nem sajnálnák a vizet rád , mivel fizeted a részed. Azért sajnálja mert nem te fizeted.Egyébként az a pénz amit mondtál a 60 ezer nem is sok .
2017. nov. 2. 20:54
32/97 anonim válasza:
Na ide figyelj kislány !
Állítsd le magad , hol ringyóztalak én le téged ?
És nem magamból indulok ki , mert én a sajátomban lakok és normális életet élek.
Nem kell privátban irkálni , vállald fel a véleményed.
Azért hihetetlen hogy adsz a rezsibe mert ha valaki elír valamit azt egyből korrigálja nem akkor amikor az érdeke úgy kívánja.
2017. nov. 2. 21:11
33/97 anonim válasza:
Szerintem szűrd ki a lényeget és ne hallgass a negatív dolgokra, a vitakozásra meg sajnáld az idődet. A lényeg: le kell lépni. Nem tudom merre laksz, de 60 ezerből már talán lehet saját lakást bérelni, a rezsi meg max 30 ezer átlagban,annyit csak ki tudtok pluszban fizetni. Szerintem a kulcskérdés a férjed....nyilván ő nem akarja, dehát neki könnyű így: nem ő van a kedves mamával. Állj ki magadért és beszélj a férjeddel, hogy önálló életet akarsz.
2017. nov. 2. 21:28
34/97 A kérdező kommentje:
#33 Köszönöm, hogy te megértesz engem! :)
2017. nov. 2. 21:32
35/97 Költőnő? válasza:
Ha fizetsz oda vmit, ha nem. Ő házuk, ő váruk. Nem tetszik, már lehet is költözni.
2017. nov. 2. 22:15
36/97 anonim válasza:
60.000 ft-ot? Es szted ezzel egalban vagytok? Telen szerinted mennyiben van csa a fűtés havonta?
2017. nov. 2. 22:45
37/97 anonim válasza:
60000/4fő...
az aztán...
fűtést se futja ki. nézd meg a számlákat mennyi a rezsi, mert ez semmi.
2017. nov. 3. 10:48
38/97 anonim válasza:
Kellene valami megoldást találni, mert így a gyerekek úgy nőnek fel, hogy az apjukat szinte nem is ismerik, az anyjuk meg egy idegroncs.
Hol dolgozik a párod? Nem mehettek ki hozzá?
2017. nov. 3. 14:33
39/97 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nekem nincs semmilyen nyelvtudásom, így nem mernék kimenni külföldre 2 kisgyerekkel, viszont a férjem sem szeretne hazajönni, mert ott jól keres, itthon meg alig kapna valamit...
2017. nov. 3. 14:57
40/97 anonim válasza:
ha olyan jól keres, akkor kotlotok a pénzen? vagy miért nem vesztek saját lakást? bár szólok: ott főzni kell, meg takarítani...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!