Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha anyósom és...

Mit tegyek, ha anyósom és apósom elviselhetetlenné teszi az életem?

Figyelt kérdés
A férjemmel és a két lányommal ( 4, 1 évesek) az apósoméknál lakunk, mert egyenlőre nincs más lehetőségünk. Viszont állandóan megkeserítik az életemet. A férjem külföldön dolgozik. 4 hétig nincsen itthon, utána pedig 1 hétig itthon van. Amikor a férjem elmegy az apósomék egyből rám szállnak. Velem akarnak megcsináltatni mindent, hogy én főzzek meg takarítsak rájuk is, ha már ott lakunk, meg beszólogatnak, hogy nem vagyok a fia mellé való, mert rosszul főzök, és csak ahhoz értek, hogy a mirelit szarokat kisüssem. Egyre rosszabb velük lakni, de sajnos nincs más megoldás. Ráadásul anyósom már nyugdíjas, úgyhogy egész nap otthon van, és nekem dirigál, én meg köpni-nyelni nem tudok sokszor, csak legszívesebben sírnék. A boltba is állandóan engem küldenek. Meg, ha kicsit tovább zuhanyzok beszólogatnak, hogy akkor adjunk a rezsibe. Mit tehetnék?

2017. nov. 1. 21:51
 61/97 anonim ***** válasza:
93%

"A férjem szinte be sem számol arról, hogy mit csinál a pénzzel, hiába kérdezem állandóan hárít."

Ezért írtam, hogy palira vagy véve.Persze, hogy hárít.Nincs annyi gerince, hogy bevallja, külföldön már van kire költenie...A sarkadra kéne állni, hogy ne nézzen a férjed tovább hülyének, amennyiben nem teszed, akkor felesleges a siránkozás, attól semmi sem fog megoldódni.Ez a házasság is már csak papíron létezik kérdező, jó lenne, ha szembenéznél ezzel.

2017. nov. 4. 04:06
 62/97 anonim ***** válasza:
50%

Megérdemled. Anyósodék nyilván nem 30 évesek, gondolom idős korukra ők is szerettek volna nyugalmat. Erre te oda pottyantasz 2 gyereket, nem fizetsz semmit és még lusta is vagy.

Mondd már el, mégis mi dolgod van? Nincs otthon a férjed (nem csodálkoznék, ha normális nőt talált volna magának külföldön), nagyobb gyereked (gondolom) óvodában, nehogy már a kicsi mellett ne legyen időd alapvető dolgokra. Ha külön élnétek a férjeddel, a kosz és a mocsok emésztene fel, mert ugye nincs ott a "naaagy gonosz anyós és após".

Ha én anyósodék helyében lennék, biztos, hogy jogi úton elvenném tőled a gyerekeket, mert nem akarnám, hogy az unokáim is olyan ingyenélő, lusta emberek legyenek, mint az anyjuk. Nincs munkád, nincs normális lakás, ahova vinni tudnád őket és mindezekért semmit nem vagy képes tenni.

2017. nov. 4. 11:20
 63/97 anonim ***** válasza:
43%

62es, elgurult a gyógyszered??

Biztosan te is egy ilyen sàrkány anyós vagy, azért dől belőled ez a sok ostobaság.

Jogi úton elvenném tőled a gyerekeket-na, ne nevetess, az lenne csak az ilyen primitív nőknek a menyország, ha ez így menne :xD...

Kérdező, már meg ne sértődj, de nagyon buta vagy. Férjed kint éli világát, pénzt nem ad, az életéről semmit nem tudsz, te meg savanyodj meg a két gyerekkel az anyósodék rabszogája meg lábtörlőjeként. Mégis mit vártál, ott "vagytok" 2 gyerekkel, ingyen, hát az csak természetes, h te leszel a cseléd!

Nagyon jó helyzet mindenkinek, 1 éves gyerek (+ még egy kicsi) mellől ha egyedül vagy szülő (hiszen a férjed annyi, mintha nem lenne), hova a fenébe menne már dolgozni, erre válaszolj, te nagyon okos 62es??!

Dràgalátos irad különmenni nem akar, miért is akarna, így azt a pénzt is elteheti, te meg szolgáld ki az öregeket is, pluszban tartsd a szád és hálálkodj, mert milyen rendesek veled. Hát, szakadok, milyen ügyes emberek vannak!

Nem tudsz hazamenni? Én komolyan elkezdeném felépíteni, megtervezni egyedül az életem, mert ez tarthatatlan helyzet, a férjed dehogy akar veletek élni, akkor nem így néznétek ki!!!

2017. nov. 8. 19:09
 64/97 anonim ***** válasza:
36%
Amugy kedves kérdező, tudom, hogy sokan támadtak itt, de azért páran támogattunk is, majd írd meg nekünk-ha van kedved- ha van valami pozitív fejlemény. Nyilván nem az aposod és anyósod, hanem a férjed és közted...ott kell rendet tenni
2017. nov. 9. 08:22
 65/97 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a párod kérdező magasról lesz*r téged. Biztos, hogy van nője.
2018. febr. 11. 00:40
 66/97 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó vagyok. A ferjedtol szerintem előbb utóbb válni fogsz vagy ő fog válni. Viszont akkor pereld ki tőle a gyerek tartást, ha akkor jó voltál mikor palira vett téged.
2018. febr. 11. 20:30
 67/97 anonim ***** válasza:
74%
Na, változott valamit a helyzet azóta?
2018. júl. 12. 08:29
 68/97 anonim ***** válasza:
20%
Hat ez kemeny. Anyosodeknak halat adhattok.
2018. júl. 12. 09:43
 69/97 A kérdező kommentje:
Otthagytam azt a patkányt, mert bevallota, hogy 2 éve van neki kint egy nője. Elmentem a gyerekekkel albérletbe, a legkisebbet pedig bölcsibe adtam, így eltudtam menni részmunkaidőbe dolgozni.
2018. júl. 13. 01:18
 70/97 anonim ***** válasza:
89%
Jól tetted! Hogy bukott le?
2018. júl. 22. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!