Kikészitt az anyosom?
Sziasztok!
Konkrétan nem tudom mitévő legyen.. Már teljesen ki vagyok az anyosomtól ki készitt! 1.6éves a lányom érkezik a tesó is ö 18 hetes és mindenben versengeni próbál velem szemben. és kiakaszt!!! lányom 1éves szülinapjára szeretük volna ki lövetni a fülét.. hát meg ne probáljam.. inkább le is mondtuk róla.. rá 2 hónapra anyós feldobta a témát hogy ök elvisszik kijukasztani a fülét de én nemet mondtam nekik... Mert még is csak én találtam ki és az én lányom!! 18 hetes genetikai uh is ránk telefonált hogy na mivan az ö kicsi babájával..... Mint hogy ha az ö gyerekével lennék terhes.( ö ellenezte a tesot..! Ez is csak ezért volt hogy engem idegesítsen) Mert hát ne szedjek vitamin. Öse szedett a gyerekeivel. A nagynak se adjak tej italt mert ö se adott.. De a ciciröl azért szoktassam le. Mert hát beteg lesz a kis baba stb..! gyűlölöm!
Be jelentetünk neki a kis lány nevet.. hat neki nem tetszik.. felháborodott miért mertem ezt választani célozgatott hogy adjuk az ö nevét.. Hat biztos hogy nem!.
Nem mondot biztossat a doki a baba nemével kapcsolatban.. De ö megmagyarázza ez kis fiú lesz..! Rá két napra mondta hogy kis lány ö is :D :D Eddig próbáltam eltűrni amit mondott de már nem bírom
Mivel tudnék vissza vágni neki hogy vegye a lapot???! esetleg tanácsok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!