Kikészitt az anyosom?
Sziasztok!
Konkrétan nem tudom mitévő legyen.. Már teljesen ki vagyok az anyosomtól ki készitt! 1.6éves a lányom érkezik a tesó is ö 18 hetes és mindenben versengeni próbál velem szemben. és kiakaszt!!! lányom 1éves szülinapjára szeretük volna ki lövetni a fülét.. hát meg ne probáljam.. inkább le is mondtuk róla.. rá 2 hónapra anyós feldobta a témát hogy ök elvisszik kijukasztani a fülét de én nemet mondtam nekik... Mert még is csak én találtam ki és az én lányom!! 18 hetes genetikai uh is ránk telefonált hogy na mivan az ö kicsi babájával..... Mint hogy ha az ö gyerekével lennék terhes.( ö ellenezte a tesot..! Ez is csak ezért volt hogy engem idegesítsen) Mert hát ne szedjek vitamin. Öse szedett a gyerekeivel. A nagynak se adjak tej italt mert ö se adott.. De a ciciröl azért szoktassam le. Mert hát beteg lesz a kis baba stb..! gyűlölöm!
Be jelentetünk neki a kis lány nevet.. hat neki nem tetszik.. felháborodott miért mertem ezt választani célozgatott hogy adjuk az ö nevét.. Hat biztos hogy nem!.
Nem mondot biztossat a doki a baba nemével kapcsolatban.. De ö megmagyarázza ez kis fiú lesz..! Rá két napra mondta hogy kis lány ö is :D :D Eddig próbáltam eltűrni amit mondott de már nem bírom
Mivel tudnék vissza vágni neki hogy vegye a lapot???! esetleg tanácsok?!
Egyetlenegy szót kezdünk ly-al a magyar helyesírásban. Természetesen sikerült elrontanod.
Kérdésre is válaszolván, mondd meg, hogy ossza ki az anyóst, vagy többé nem látja az unokáit.
hihetetlen, hogy mennyi életképtelen, nyámnyila ember vállal ma gyereket Magyarországon.
Hogy a bánatba képesek például jogosítványt szerezni, ha bárki ilyen szinten befolyásolhatja az életüket.
Mondja már meg nekem valaki, hogy miért van szája, hangszalagja az embereknek, ha nem azért hogy használják.
-Kedves mama: ez a mi életünk, mi gyerekeink, ne szóljon bele az életünkbe, maradjon csak a nagymama szerepben.-mondod te
-De aranyom, hiszen nálam éltek, az én házamban, ha akarnék sem tudnék kimaradni az életetekből- mondja mama
Ha pedig nem vele éltek, akkor mi a gond? Akkor könnyú lenne helyretenni a dolgokat.
Szóval, kész vagyok ezeken a problémákon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!