Mit tegyek, ha anyósom és apósom elviselhetetlenné teszi
az életem?
Figyelt kérdés
A férjemmel és a két lányommal ( 4, 1 évesek) az apósoméknál lakunk, mert egyenlőre nincs más lehetőségünk. Viszont állandóan megkeserítik az életemet. A férjem külföldön dolgozik. 4 hétig nincsen itthon, utána pedig 1 hétig itthon van. Amikor a férjem elmegy az apósomék egyből rám szállnak. Velem akarnak megcsináltatni mindent, hogy én főzzek meg takarítsak rájuk is, ha már ott lakunk, meg beszólogatnak, hogy nem vagyok a fia mellé való, mert rosszul főzök, és csak ahhoz értek, hogy a mirelit szarokat kisüssem. Egyre rosszabb velük lakni, de sajnos nincs más megoldás. Ráadásul anyósom már nyugdíjas, úgyhogy egész nap otthon van, és nekem dirigál, én meg köpni-nyelni nem tudok sokszor, csak legszívesebben sírnék. A boltba is állandóan engem küldenek. Meg, ha kicsit tovább zuhanyzok beszólogatnak, hogy akkor adjunk a rezsibe. Mit tehetnék?
ha olyan jól keres a párod, akkor miért nem vesztek lakást?
ott folyhatna a víz egész nap. nem érné meg az idegrendszered?
eléggé belezavarodtál a kamuba.
2017. nov. 3. 15:04
42/97 Költőnő? válasza:
De privátban az a stílus xdddd
2017. nov. 3. 15:09
43/97 A kérdező kommentje:
Higgyétek el ha rajtam múlna már rég külön élnénk anyósoméktól, de sajnos a férjem nem akarja. Pedig lehetne rám tekintettel, mert neki könnyű, hogy csak egy hétig kell velük élnie, még én a nap 24 órájában össze vagyok velük zárva...
2017. nov. 3. 15:11
44/97 anonim válasza:
szegényke.
párod gyűjti magának a kesh-t mi? vagy van kint egy nő, akire elkölti? :D ha szeretne nem hagyná, hogy "szenvedj" ... de tojik rátok
2017. nov. 3. 15:15
45/97 Költőnő? válasza:
Más is kapott skizofrén üziket vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Xd
2017. nov. 3. 15:17
46/97 anonim válasza:
Ha az én gyerekem hozná haza a nőjét, aztán idepottyantana két gyereket, akkor még az anyósodéknál is bunkóbb lennék velük.
Mit vársz? Szerinted anyósod ügy terveztea nyugdíjas éveit, hogy egy idegent kerülget a házában, és újra kezdheti előről a gyerekvállalás árnyoldalait?
Én azt gondolom, hogy belekényszerült ebbe a helyzetbe, és most frusztrált, érthető módon.
Mit tehetnél? Szedd össze magad, olvasgass a fogamzásgátlásról, és minden nap köszond meg a párod szuleinek, hogy van hol laknotok.
2017. nov. 3. 17:07
47/97 anonim válasza:
A férjed persze, hogy nem akar hazajönni.😃 Nem kell gyerekeket nevelnie, nem kell a sírást hallgatnia tőled.Felülmúlhatatlan nyugalom számára.Külföldön dolgozik, aztán meg azt csinál amit akar, ha letelik a munkaidő.Senki nem tudja ellenőrizni.Jó palira vagy véve kérdező....ő éli világát rátok meg nagyívben....Csak Nehogy hamarosan bejelentse, hogy lecserélt másra.
2017. nov. 3. 17:24
48/97 anonim válasza:
Én is kaptam privát üzenetet , stílusát el lehet képzelni ...
Nem kedveskedett , hanem kötekedő , rosszindulatú a kérdező. Ha ebben a stílusban beszél otthon is a két öreggel , meg a alkalom adtán hazatérő férjével , nem csodálom hogy ilyen a helyzete.
2017. nov. 3. 18:07
49/97 anonim válasza:
Amilyen idegbajos vagy drága, nem csodálom, hogy a férjecskéd elmenekült előled minél messzebbre. Szerintem 3 hétig gyűjti az erőt, hogy kibírjon melletted egyet.. Én a helyedben marhára nem a férjemre várnék, hanem elmennék dolgozni, gyerekeket oviba, bölcsibe, és albérlet.
2017. nov. 3. 18:57
50/97 anonim válasza:
Az én anysom nagyon jó ember, de szerencsére egy napot se laktunk együtt pedig egy időban nagyn nem tehettük meg, hogy külön éljünk. De ez egy akkora hajtóerő lett, hogy mstanra remek kapcsolatban vagyunk és bőven saját életünk van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!