Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy éve van egy roma fiú...

Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim elfogadtak?

Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?
2015. máj. 26. 18:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/162 A kérdező kommentje:

Dikk, miket feltételeztek rólam. Úr Isten!!

Már két és fél évesek leszünk épp karikor.

Sok irigy ember.

2016. dec. 19. 20:54
 52/162 anonim válasza:
91%
Nem tudom,nekem ez sántít,szerintem vagy vicc a kérdés,vagy a kérdező buta.
2016. dec. 19. 21:20
 53/162 anonim ***** válasza:
89%
Remélem kamu.
2016. dec. 19. 22:12
 54/162 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem jól tették a szüleid, hogy kiraktak téged! Mindent megérdemelsz ami rossz... Fehér létedre összeállsz egy tetves cigánnyal! Szálljál már magadba! F@$zom
2016. dec. 20. 08:31
 55/162 anonim ***** válasza:
89%
Kamuu kérdés
2017. máj. 1. 12:13
 56/162 anonim ***** válasza:
95%
Irigy? Mire lennénk irigyek, a köszörűs hapsikra, meg a leendő szakajtónyi cigánypurdéra? Te választottad, szakítani most se akarsz, akkor ne panaszkodj, költözz inkább a cigányputriba. Csodálom, hogy anyádék még nem vágtak ki vele együtt.
2017. máj. 1. 17:29
 57/162 anonim ***** válasza:
86%
Ja, hogy már ott vagy. :-D
2017. máj. 1. 17:31
 58/162 anonim ***** válasza:
88%

"Dikk" - ezzel bizonyítja, hogy bár fehér a bőre, már ő is elcigányosodott. Jól tették a szüleid, hogy kitagadtak, kár, hogy a barom állat pasid csak FÉLholtra vert.

Egyébként vagy kamu a kérdés, vagy tényleg semmi esze nincs, hogy ennyiszer kiemelgeti. :D

2017. máj. 11. 07:47
 59/162 A kérdező kommentje:

Csak hogy tudjátok, még mindig együtt vagyunk és igen, boldogsagban élünk.

Lehet irigykedni... (még csak most olvastam miket írtatok)

2017. nov. 9. 20:12
 60/162 anonim válasza:
80%
cumi az élet ....
2017. nov. 12. 21:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!