Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim
elfogadtak?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?
Tényleg ennyi eszed van, van csak ennyire nem tudsz új kamut kitalálni egy éve, hogy ezt kellett leporolni?!?!
Tényleg van ennyire ostoba "nő" a földön?!?!
Tudod szerintem te maximálisan megérdemled a sorsodat! Remélem megvárod míg a mama is megtép majd, esetleg páran a "szükebb" családból végigmennek rajtad...
De persze, maradj, mert lejön az írásodból, hogy annyira kra szeret téged, micsoda csodás ember...
2016. szept. 3. 08:02
32/162 anonim válasza:
Nem akarok rasszistának tűnni de ez várható volt.Remélem azóta eljöttél tőle! Igaz, a magyarok sem jobbak, de a romáknál sajnos a fehér nők tényleg nem érnek sokat...
2016. szept. 3. 10:37
33/162 anonim válasza:
Cigány az cigány. Nekem semmi bajom velük, vannak cigány barátaim.
A roma kultúra az olyan amilyen és kész. Vállalod vagy sem a te döntésed.
Ahogy járni fogsz a leendő családodat hogy ha vállalod: most még minden szép és jó. Beleszerettél a fiúba. Szépen lassan rájössz hogy hangosak, hazudnak stb.. Ígéri hogy ő sose lesz olyan mint a többi. Aztán jön az első pofon, majd a második stb. Egy idő után majd úgy érzed hogy ez normális. Aztán szülsz 2-3 gyereket, a neved kuss lesz. Kapsz szeretetet!!-majd ha a párod éppen úgy gondolja.
Sok ismerősöm járt sajnos így, mindenkinek lett szólva hogy mi lesz, nem hitték el.
Téged se fog senki se sajnálni mikor ebbe a helyzetbe fogsz kerülni.
A cigány lányok ebben nőnek fel, nekik ez tulajdonképpen nem meglepő. De egy magyar lánynak ezt megszokni... Sok sikert
2016. szept. 3. 22:46
34/162 anonim válasza:
#33as vagyok, még csak most látom h a kérdező irt azóta h mi történt. Gratulálok. Remélem egyszer megjön az eszed és elhagyod.
2016. szept. 3. 22:49
35/162 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekelne... jól kijövünk, boldogok vagyunk! :)
2016. okt. 10. 11:12
36/162 anonim válasza:
Amíg legközelebb félholtra nem ver. Már nem is sajnállak... kis retek.
2016. okt. 10. 11:14
37/162 A kérdező kommentje:
Ezt most miért írtad? Miért jó másokat sértegetni??- csak mert boldog...
2016. okt. 10. 11:19
38/162 anonim válasza:
Egyaltalan nem sertegetett az elozo, csak kimondta az igazat. De neked tok mindegy. Neked ugyis az kell, hogy egyszer a hapekod beleverje a fejedet az asztalba, mikozben kicssalad egyik nemes tagja epp bejarat teged... jo ez ott neked:). Csak ne felejts majd hihetoen bologatni (megszolalnod ugyse lesz szabad), hogy "leesett a lepcson".
2016. okt. 30. 09:19
39/162 A kérdező kommentje:
Felfordult a gyomrom amit írtál, kedves utolsó hozzászóló. :(
Lehet magadból indulsz ki, vagy nem tudom, talán volt részed ilyenben, hogy ennyire tudod, de nagyon remélem, hogy nem.
A párom egy csodálatos ember és Te láthatatlanban ítélkezel. Mivel vagy akkor különebb, egy cigánynál? Ezen gondolkozz el kérlek.
Sajnálom, hogy ilyen rossz érzésű ember vagy.
2016. nov. 1. 10:47
40/162 anonim válasza:
Kérdező, nekem van párom három éve, fehér. Hát sokkal különbebb, mint a díszpéldány, akiről egy éve írsz. Sosem hazudott nekem, és nem vert meg, már kapásból. És bennem van annyi tartás, hogy az első ilyen után elhagytam volna, és nem nyalom a talpát, mint egy pincsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!