Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A gyermekemen mennyire látszód...

A gyermekemen mennyire látszódhat meg a roma vérvonal?

Figyelt kérdés

Édesapám apja tiszta roma, anyukája félvér.

Édesanyám magyar.

A párom is magyar.

Rajtam és a testvéremen sem látszódik igazán.

Az én gyerekemen, így apai dédszülői ágról sem lehet nagyobb esélye?

Félre ne értsétek, nem tagadom le sem én, sem pedig a családom.

De ahogy engem is életem során kevés atrocitás ért, szeretném ha ez a születendő gyermekemnél is így maradna :)

26/N

2015. márc. 29. 17:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Van esélye, hogy látszódni fog, persze annak is, hogy nem. Sokszor a gyerekek inkább a nagyszülőkre ütnek.
2015. márc. 29. 17:55
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszülők vonásai esélyes, hogy kijönnek a gyerekeken, de ez így baromi nagy lutri, biztosat csak a születés után fogsz tudni.
2015. márc. 29. 17:55
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nem ilyen egyszerű, van, aki teljesen roma családból származik,mégis elmenne totál magyarnak (őket hívjál ugye előszeretettel fehérc**nynak)

Másnál meg mondjuk van egyik ágon egyetlen roma nagyszülő például, és az unokákon pont a roma nagyszülő vonásai jelennek meg.

2015. márc. 29. 17:57
 4/31 mi a fene ***** válasza:
96%
nem lehet tudni, tudod "hetediziglen". ha kicsit barnább is lesz, szerintem nem lesz az feltűnő manapság.Egy ismerősöm tiszta barna, a férje szőke, a lányok meg vörösek, az apai nagymama után. Az első gyereknél az anyuka azt hitte más gyerekét vitték ki. Egzotikusan gyönyönyörűek !Ne aggódj !
2015. márc. 29. 17:59
 5/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
2015. márc. 29. 18:00
 6/31 anonim ***** válasza:
68%

Nem fog meglátszódni. Ráadásul neki már nem a nagyapja a tiszta cigány, hanem a dédapja.

Senki nem mondja majd meg, hogy van cigány vérvonalad. Ha normális életet éltek, tisztelet tudóak vagytok, semmi félnivalód nincs. :-)

2015. márc. 29. 18:01
 7/31 anonim ***** válasza:
56%

szerintem nem látszódna, mivel ha jól értem, a párod magyar, a te apukád cigány, anyukád pedig magyar, rajtad sem látszódik semmi.

szóval nagyon kicsi esélyetek van rá, de meglepetés mindig lehet.

én nem hasonlítok a szüleimre, inkább a nagymamámra(olyan vagyok mint ő ennyi idősen, szemszín,haj,magasság)

de tesóm meg apára hasonlít nagyon.

de vannak genetikus vizsgálatok,olyan is amikor megvizsgálnanak titeket és megkapjátok hogy mennyi eséllyel milyen lesz a gyermeketek.

engem igazából nem érdekelne, a lényeg ,hogy egészséges legyen, és később intelligens.

a külső a mai világban már megváltoztatható.

és van egy ismerősöm, akinek az apja 100%roma, az anyukája fehér. és a 2 gyerek hát inkább a roma vért örökölte. de egyiket sem éri megkülönböztetés. az egyik egy 19 éves lány, és mindig fehér barátja, és barátai voltak. nagyon társasági ember, mindenki szereti.

2015. márc. 29. 18:04
 8/31 anonim ***** válasza:
62%

és még annyi, hogy ismerek egy 100% cigányt az orvosi egyetemre jár, másodéves, eddig csúszás nélkül.

szóval bármit el lehet érni, bár tény, hogy nehezebb dolga lesz ha látszódik rajta.

2015. márc. 29. 18:08
 9/31 A kérdező kommentje:

Persze ha látszódni fog rajta sem lesz semmi baj :)

Pusztán kíváncsi voltam, illetve ki-hogy látja ezt a dolgot.

Bizonyítékként mondhatom, hogy talán egy eset kivételével nem ért megkülönböztetés. A viselkedés, tisztességes életmód és az intelligencia/tanulás sokat segítene minden roma származású emberen :)

2015. márc. 29. 18:09
 10/31 anonim ***** válasza:

Ne hidd, hogy nem látszódhat! Pontosan ugyanilyen esetről tudok, csak ott a hölgy nagyapja tiszta magyar volt, az nagymama pedig félig roma, a hölgy férje magyar. A hölgyön nem látszódott, hogy roma ősei vannak. Két lányuk született, egyikről senki nem mondta volna meg, hogy folyik roma vér az ereiben, de a másik színegyadta romának néz ki.

De szerintem nincs ezzel akkora baj.

2015. márc. 29. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!