Ha a párom nagyapja roma volt, mennyi esély van, hogy egyszer a gyerekünkön kiütközzön ez a vérvonal?
A párom apja bőrszínén még eléggé látszik, viszont a páromon már nem. Igazából nekem is sötétbarna hajam-szemem van, nyáron nagyon letudok barnulni, a párom is ugyanígy néz ki, szóval így a páromon már nem látom..
Szerintetek a leendő gyerekünkön is csak ez a kreol beállítottság öröklődik, vagy van rá esély, hogy komolyabban kiéleződjön rajta a dédnagyapa vonala?
Szerintem nem a bőrszínen látszik elsősorban,hanem a vonásokon.Rengeteg echte roma van,aki világos bőrű,még a haja is világos,de egyszerűen ránézel és tudod...
Elég nagy az esély szerintem...
Igazán nem sokat jelent, hogy sötétebb a börszine, a legtöbb barnább ember MO-on nem roma.
Más meg nem tud kiütközni...
Igazatok van, végülis nyáron bőrszín alapján engem is bedobhatnának a kisebbség közé :)
A vonások a páromon már nem jöttek ki! Így is esélyes még??
Én is ebben reménykedem, hogy "felhígult".
Egyébként viselkedésre nagyon rendes emberek, csak külső jegyekben mutatkozott szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!