Lehet rá esély, hogy távoli rokonok vagyunk az osztálytársammal?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akinek Rácz a vezetékneve és Salgótarjánból származik. Az én családomban is van anyai ágon egy Rácz vérvonal, akik szintén Salgótarjánból származnak!...2011. jan. 25. 15:37
1/9 anonim válasza:
Persze ! Miért ne lehetne ?
én kettő rokonnal futottam össze középiskolában és addig nem is ismertük egymást. Ráadásul mindkettő osztálytársam volt.
2/9 anonim válasza:
Jajaj, már látom a válaszokat. :)
3/9 anonim válasza:
Derítsd ki! Én a fősulin futottam össze egy Erdélyi lánnyal, aki abból a városból származott mint az én családom, és ugyanaz a neve. Bármi megeshet!!
4/9 anonim válasza:
Nem kizárt, bár nem egy ritka név és annyira Salgótarján sem kis hely.
5/9 anonim válasza:
előfordul testvííííírem
szerintem neked mindenhol vannak jóó sok rokonod nem de?
6/9 anonim válasza:
A 15:42-es vagyok. No, a 15.52-eshez hasonló hozzászólásokra gondoltam... Lesz még pár ilyen...
7/9 anonim válasza:
lehet. miért ne?
húgom osztálytársa harmadunokatestvérünk. eléggé távoli a rokonság, nem oszt, nem szoroz, de a felmenőink azért számon tartják.
8/9 anonim válasza:
haha, én egyszer egy nyári táborban megismerkedtem az ötödik unokatesómmal XDD
9/9 anonim válasza:
Persze, simán lehet, bár ennyi infó még nem bizonyíték a rokonságra. Ha van időd, kedved, járj utána a családfának, akkor kiderül! :)
Utolsó: én is egy nyári táborban ismertem meg egy rokonom, az dédanyja és az én nagymamám testvérek voltak (szóval ő másod-unokatesóm gyereke, de generációs csúszás van, és majdnem egykorúak vagyunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!