A gyermekemen mennyire látszódhat meg a roma vérvonal?
Édesapám apja tiszta roma, anyukája félvér.
Édesanyám magyar.
A párom is magyar.
Rajtam és a testvéremen sem látszódik igazán.
Az én gyerekemen, így apai dédszülői ágról sem lehet nagyobb esélye?
Félre ne értsétek, nem tagadom le sem én, sem pedig a családom.
De ahogy engem is életem során kevés atrocitás ért, szeretném ha ez a születendő gyermekemnél is így maradna :)
26/N
Rajtam is látszik azért, bár aki nem "hozzá értő" nem minden esetben mondja meg.
Nincs is ezzel semmi probléma, engem se zavar mert nem szégyenlem.
Köszönöm mindenkinek.
Nagyon sajnálom, hogy így kellett meg élned.
Azokat is meg értem akiknek csak rossz tapasztalatuk van mert őszintén nekem is 90%ban csak rossz tapasztalatom van :(
Én is ezért tanultam és apukám is és ezért erre biztatott mindig :)
Lehet itt ezen a térségben ahol lakunk kevesebb az élő ítélet.
De közel 4 hónap múlva kiderül :)
Illetve ez nálunk nem okoz félelmet :)
A bőr szín egy dolog, tisztességes nevelést fog ő is kapni és igyekszünk megtermteni neki a lehető legjobb élet körülményeket.
Szerintem ez a gének "erősségétől" függ. Nekem faterom roma, anyám félvér, és egyáltalán nem látszik rajtam a roma vérvonal, fehér vagyok sötétbarna hajjal és az arcom se "cigányos".
16F
Elég nagy esély van rá hogy látszódni fog. Ismerek olyat akinek csak az egyik nagyszülője roma és mégis teljesen romának néz ki.
Mindennek a kulcsa a viselkedés és a kisugárzás. Ha rendes nevelésben részesül és tiszteli a környezetét, osztálytársait tökéletesen elfogadott lesz bárhogy is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!