Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim
elfogadtak?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?
Nem tudom mennyi idős vagy, de felvilágosítalak, hogy olyan nincs "hogy soha nem hazudott nekem" Maximum még Te nem vetted észre, vagy egyszerűen csak hazudsz.
2016. nov. 2. 12:15
42/162 anonim válasza:
Hát úgy látszik, te magadból indulsz ki. Akkor a zsák megtalálta a foltját.
De ha így is vna, hogy hazudott mondjuk, akkor sem vert meg. Na, ehhez mit szólsz? :D. Az, hogy te csak ilyen nőverő palit tudsz összeszedni, az nem azt jelenti, hogy másnak nem jut normális.
2016. nov. 2. 12:27
43/162 A kérdező kommentje:
Alapvetően az a bajod kedves utolsó, hogy roma a párom. Ezért írod amit írsz.
2016. nov. 5. 00:54
44/162 anonim válasza:
Nem, kiscsillag, nem az. Ismerek rendes romákat is. Az a bajom, hogy már az első kérésből látszott, hogy nem tisztel téged, sumákol, kummant, aztán még nőverő is. Az ilyen fehér magyarból is hányingert keltő, és olyannal em jönnék össze.
(és csak azért emeltem ki, hogy fehér, az előző válaszaimban, mert te voltál olyan kedves már 1 évvel ezelőtt is, hogy azt mondtam, fehérben sem létezik olyan srác, aki normális, és az, hogy látványosan hazudozik, kummant előtted a párod, az a normális)
2016. nov. 5. 09:27
45/162 A kérdező kommentje:
Összezavarodtál kicsit nem?
2016. nov. 5. 20:36
46/162 anonim válasza:
Kamu, és csak provokálni akarja népet...
2016. nov. 14. 11:02
47/162 anonim válasza:
Szerintem is kamu, de ha nem akkor sok sikert a további bunyókhoz :D
Ha kicsit túlkapna, akkor majd gyújtok gyertyát :D
(és nem, nem azért mert cigány)
2016. nov. 14. 15:16
48/162 anonim válasza:
Ezt a kamukérdést egy 16-17 éves hülyegyerek találta ki szerintem. Azoknak van ennyi eszük,és azok élvezkednek ilyeneken,hogy mást megszivat. Majd szerintetek van ennyire hülye ember aki ezt eltűrné?? Meg az az első,hogy előkeresi az 1 éve feltett kérdését és dicsekszik,hogy őt megverték? De legközelebbi hozzászólásában meg megint dúl a love. Nagyon ütik egymást a szavai is.
2016. nov. 14. 21:58
49/162 anonim válasza:
"Igazatok volt, kórházba kerültem, elvert" utána rögtön: "Szerintetek helyre hozható még ez a kapcsolat?"
Kamu vagy!
2016. nov. 15. 10:08
50/162 anonim válasza:
Úristen! Ti beveszitek ezt a maszlagot :D lol Elolvastam mind az 5 oldal válaszait! Valameik kis fiúcska vagy lányocska tuti ezen élvezkedik, meg jókat nevet mert feldobott egy témát amivel gyanítom a célja az volt hogy kiderítse ki mennyire utálja a cigányokat! Vagy egyszerűen csak jókat derűljön. Megfűszerezte azzal mikor már elcsitult a dolog ,hogy meg is verte a fiú :D Nyilván igy még érdekesebb a téma. Kam de jó :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!