Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim
elfogadtak?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?
Csupa kedves emberek. Meg aztán a magyar ember soha nem bánt senkit! Ugye?
2018. jún. 10. 13:03
73/162 anonim válasza:
72 lényegesen kevesebbszer és enyhébb mértékben, mint a cigány :D
De linkelj már be magyar (tehát nem felcigany, nem cigányok között szocializálódott) emberről egy olyan bűntényt, hogy egy kiskorút/fiatalkorút brutálisan meggyilkol.
Egy esetre van 10 cigányos eset.
2018. jún. 10. 13:20
74/162 anonim válasza:
62/70....a szülei alapján. Roma családokban a nőnek kötelessége szűlni a férfi dönt mindenben vagy az anyós.
Ha nem akar gyereket kirúgja belőled,itteni történet. Itt olvastuk,hogy megtörtént. Más kúltúra.
2018. szept. 14. 16:53
75/162 anonim válasza:
Mi a francnak emelted ki megint a kérdést?!
2018. szept. 14. 17:53
76/162 A kérdező kommentje:
Mert szenvedek a hiánya miatt és abban bízom, egyszer visszakapom. Talán itt kapok megerősítést. :(
2018. szept. 14. 19:28
77/162 anonim válasza:
Vége lett a barna kukival aki megvert és kórházba kerültél?Azta mindenit neki!Jobban kellett volna hogy észhez térj!
Remélem hogy nekünk,értelmesebb magyar férfiaknak,több eszünk van mint ezeknek a rejtett erőforrásoknak,hogy ne üssünk egy nőt.
Azt is remélem hogy az értelmesebb magyar nők se kerülnek ilyen fajta hibába mint ez a csaj akit vakít a szerelem barna kukija
AMÚGY MINEK REAGÁLUNK MI ERRE AZ EGÉSZ KÉRDÉSRE?
2018. szept. 14. 22:38
78/162 A kérdező kommentje:
Huuuu, ezt nem hiszem el!!
Csak a bantàs àrad mindenkiből. Tényleg jó kérdés volt miért emeltem ki a kérdést... már bánom!
Amúgy, magyar férfinak soha az életben nem lesz olyan jó a "fehér kukija", mint ahogy az általad megnevezett barnák barna "kukija" (Ez bizony tapasztalat és tény)
További szép estét!
2018. szept. 14. 23:38
79/162 anonim válasza:
Pff,vagy jobb!!!!
2018. szept. 15. 07:38
80/162 anonim válasza:
Én most olvastam a kérdésed.. nekem az a furcsa, hogy miért nem hagytad ott amikor először megvert? Miért vert meg? S még kórházba is kerültél... elképzelni is rossz, hogy egy ilyen embert védesz, EMBER, téged ez a pasas úgy megvert, hogy kórházba kerültél?!!! Mi kell ennél több, hogy örökre elmenjen a kedved tőle?! Ha fehér, ha barna, ha huppilila, ha aranyfa.zu, ha gyémánt lóg a tökei helyett, az iilyen pasikat akik nőket vernek, azokat messziről el kell kerülni, s ha megvert fel kell jelenteni, hogy legyen valami következménye is, hanem megy s veri a következőt vagy téged megint!!! Bántás ide vagy oda ez egy szaralak volt, egy senkiházi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!