Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim elfogadtak?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?2015. máj. 26. 18:33
61/162 anonim válasza:
Majd szakítotok, és akkor szánakozással vegyes szégyennel fogsz visszatekinteni.
62/162 A kérdező kommentje:
De most komolyan, miért fáj nektek ennyire, hogy Ő barna börü??? Mert csupán ennyi a különbség... illetve ahogy olvasom miket írtok, hát igencsak úgy tűnik, a nyomába nem léphettek. Úgy gondolom, csak szeretnétek rá hasonlítani, de képtelenek vagytok erre, mert sokatoknak megkeseredett az élete és ahelyett, hogy biztatnatok az embert,inkább belerugtok. Tipikus magyar mentalitás. - GRATULÁLOK MAGYARORSZÁG
2017. dec. 20. 21:41
63/162 anonim válasza:
Nem fáj... és nem a barna bőrével van a gond, hanem azza, hogy szanaszét vert már téged meg hazudozott. Barnából és fehérből is van olyan férfi, aki nem ennyire egy tapló. De hát stílusra amúgy meg is érdemlitek egymást, mert te sem vagy egy agytröszt meg bunkó is vagy :).
64/162 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló!
Csupán azért bunkozol le mert görbe tükröt mutattam és ebbe te pont beleillesz.
Nem értem honnan vetted hogy szanaszét ver. Valamint nem értem mi ez a duma hogy barnaba is feherbe is van ilyen. Akkor most mit is szerettel volna kihozni a dologból? Vicces vagy. Vagy csak egyszerüen buta. :D
2018. jan. 7. 10:55
65/162 anonim válasza:
Pont a teféléd miatt tart itt az ország. Az meg, hogy mit gondolsz, kérdező, irreleváns, mivel szerelmes vagy. Csak a hormonok beszélnek belőled. Ez nem te vagy!
66/162 A kérdező kommentje:
Vége lett a kapcsolatunknak! - persze, ha egyáltalán érdekel valakit. :(
2018. jún. 9. 18:49
68/162 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy, köszönöm az együttérzést!
Csak majdnem lett, de aztán anyukám lebeszelt róla, sajnos. Akkor még talán együtt lennénk...
2018. jún. 10. 08:14
69/162 anonim válasza:
68 ha nem veri ki belőled a negyedik hónapban :D
70/162 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de szánalmas vagy!!
Miért tett volna ilyet?? Hát ő nem ember??! Nem is ismered, úgy ítélkezel. Ez mennyivel különebb mint egy roma?
2018. jún. 10. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!