Mit tennétek ha a párotok hazavinne bemutatni az anyjának, és kiderülne hogy az anyja roma?
Az 1. vagyok.
Tudom, hogy ő a férfi, azért írtam, hogy ''az esetemben''.
Lehetnek olyan kultúrális különbségek amik zavaróak lehetnek később.
Például sok roma családban a nő addig nem ül le az asztalhoz amíg a férfiak jól nem laktak. Nehezebb, kívülükállónak értelmetlenebb szabályoknak kell megfelelni a feleségnek.
Mielőtt komolyabbra fordul a dolog kettőtök közt mondjátok el egymásnak nagyon komolyan az elvárásaitokat és észrevételeiteket amikhez a közös jövőtökben ragaszkodni szeretnétek. Akkor mindketten tudni fogjátok hogy mi a pálya.
Egy példa a különböző nézőpontokra: Egy ismerős fiú összejött a roma osztálytársnőjével. Nem is tudta róla hogy az. Mivel a lány szüzességét elvette, és ez a lány családjában a férjhezmenés záloga volt az egész rokonság erre a fiúra gyakorolt nyomást hogy feleségül vegye a lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!