Mit tennetek ha a parotokat folyamatosan zaklatna a gyerek anyja?
Ha ennyire rossz anya, miért nem kéri a párod a felügyeleti jogot?
Hogyhogy csak most lett gond, ha évek óta együtt vagytok? Miért probléma ha nálatok van a gyerek? Mi együtt ünnepeltük a szüleinkkel az évfordulójukat és senkinek sem lett semmi baja.
"Miért probléma ha nálatok van a gyerek? Mi együtt ünnepeltük a szüleinkkel az évfordulójukat és senkinek sem lett semmi baja."
NEM erröl van szó, mert elöször is a yygerek nem ebben a családban él, másodszor ha a kérdezö a párjával étterembe készül (lefoglalva a hely, meg úgy tervezve az este), akkor nem hiszem hogy akár neked is tetszene, ha a romantikus, kettesben töltött ünnepi vacsora helyett váratlanul egy gyerekre kellene vigyázni.
A probléma nem önmagában az, hogy a gyerek idönként ott van, hanem hogy amikor az anyának nincs kedve a gyerekre, akkor egyszerüen bejelentés nélkül lerázza a nyakáról.
Hogy én mit tennék? Nem tudom, de én nem is tehetek ebben az esetben semmit, mert ugye az ő gyerekük, tehát aki tehet valamit, az max a párod.
Próbálhatsz ráhatni, de úgy is az lesz, amit ő akar.
Tetszik-nem tetszik, most már kapcsolatban vannak, örökre.
A gyerek elválaszthatatlan kapcsolat lesz köztük.
Jó lenne tisztázni, lefektetni a szabályokat, akár a gyámhatóság segítségével is.
6: Igen, de nem azt jelenti, hogy bármelyiküknek is napi 24 órában haptákban kell állni, hogy ha a másiknak olyanja van, akkor perceken belül lepasszolhatja a gyereket.
Gyermekelhelyezésről van papír? Ha nincs, akkor be kell adni. Abban lefektetni a szabályokat és betartatni. Ha anyuka más időpontban állít be mint a megbeszélt, akkor nem szabad kinyitni neki az ajtót.
Értem én, hogy a gyerek érdeke, de mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!