Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom anyja nem fogad el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom anyja nem fogad el, mert félig roma vagyok. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

A párom anyja teljes mértékben eltiltotta tőlem, de nem bírjuk egymás nélkül. Nagyon szeretem őt és Ő is engem. De úgy alkot rólam véleményt anyósom, hogy nem is ismer, de elítél. Mi nem azok közé a romák közé tartozunk, akik lopnak, csalnak, hazudnak és a többi - úgy gondolom, hogy nem kell sorolnom.. Nem találkozott még velem, de én szeretnék találkozni vele. Az egész családja elítél engem, kivéve a nagynénjét, Ő mellettünk áll. A kapcsolat még csak 1,5 hónapja tart, de komoly szándékokkal.

Szerintetek el fog fogadni? Ha igen, akkor mennyi idő még? És, ha nem akkor mit tegyünk? Segítsetek..

16F

2013. jan. 6. 16:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Meg kell értetni az anyjával,hogy nem neki kell szeretnie téged,hanem a lányának és ha ezt nem tudja elfogadni,akkor így járt.Semmivel nem lesz jobb ha tilt benneteket.Nem értem az ilyen embereket.Ha esetleg megpróbálna megismerni téged és a családod,más lenne a helyzet.Szurkolok nektek:))

18/L

2013. jan. 6. 16:41
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Az az igazság, hogy jogos az előítélet, szerintem sokan kiakadnának, ha megtudnák, hogy a gyerekük vagy testvérük egy cigánnyal van együtt, viszont ha azt látják, hogy veled minden rendben, akkor idővel akár meg is békélhetnek veled.
2013. jan. 6. 16:41
 3/19 fospuska ***** válasza:
100%
nehéz ügy. akárhogy is, hosszú ellenállásra számíthatsz és sose leszel elég jó,akkor sem,ha nálad sokkal nagyobb tróger magyarokkal állna össze. sokat kell küzdeni és az eredmény nem garantált,ha ekkora az ellenállás,plusz a 16 éveddel gondolom még albérletbe se tudtok menni. nem irigyellek. a nagynénit kellene megfűzni,hogy szóljon pár jó szót a szülőknek,hogy ne legyenek már ilyen korlátoltak.
2013. jan. 6. 16:44
 4/19 A kérdező kommentje:
Liedor, köszönöm! De hozzátenném, hogy próbált már leülni beszélni az anyjával, de nem segített. A nagynénje is többször próbált vele beszélni, de semmi. Van neki egy párja, és ő az a fajgyűlölő típus, és neki akar megfelelni. Többre tartja a párját, mint a saját lányát..
2013. jan. 6. 16:45
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
első hozzászóló részben igazad van, de az hogy nem az anyjának kell szeretni és ha nem tudja elfogadni akkor így járt azért ez tipikus 18 éves lány szöveg. Majd ha lesz gyereked és neveled őt 18 évig, félted őt valamitől (legyen ez bármi, mert a tiltás a félelem miatt van) ő pedig majd meghúzza a vállát és azt mondja a szemedbe hogy: így jártál! akkor majd nézel nagyokat.
2013. jan. 6. 16:46
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
A bátyám barátnője is félig roma és semmi bajunk nincsen se vele se a családdal,az apja itthon dolgozik az anyukája meg kint van németben.Nem véletlenül írtam ezt és nem tipikus 18 éves felfogásom van.Ha lesz gyerekem én nem fogom megszabni kivel lehet együtt vagy kivel sem.Mivel velem is így vannak a szüleim,nem mondták és nem is fogják megmondani kit szeressek.Majd ha balul sül el,akkor megtapasztalom a saját hibámból.Hiszen így tud a legjobban tanulni a hibákból.
2013. jan. 6. 16:51
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Mit is mondhatnék? A legtöbben úgy vannak ezzel, hogy ha egy kis részben is cigány az illető, akkor automatikusan oda sorolják. Bocs, de ezt bebuktad anyóspajtásnál!
2013. jan. 6. 16:52
 8/19 A kérdező kommentje:
fospuska.. Igen, mivel még csak 16 évesek vagyunk mind a ketten, így albérletről nem lehet szó, tanulunk még mind a ketten. Egy évben, hónapban, napon születtünk és itt jön a poén(!) egy orvosnál is. 18 éves korunkra megbeszéltük, hogy összeköltözünk, de addig sajna még 1 év van, nemsokára töltjük a 17-et. És, ha megkérem a kezét, az anyja mit szólna hozzá?
2013. jan. 6. 16:53
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Miért kérnéd meg ennyi idősen? Most ne nézzük a családot, csak gondolj bele, mindketten nagyon fiatalok vagytok, ilyenkor még hülyeség lenne lekötni magatokat, csak mert nagy naivan azt gondoljátok, hogy örökké együtt lesztek.
2013. jan. 6. 16:58
 10/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ennek van egy nagyon hosszú storyja, amit most nem akarok leírni. :)
2013. jan. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!