Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom anyja nem fogad el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom anyja nem fogad el, mert félig roma vagyok. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

A párom anyja teljes mértékben eltiltotta tőlem, de nem bírjuk egymás nélkül. Nagyon szeretem őt és Ő is engem. De úgy alkot rólam véleményt anyósom, hogy nem is ismer, de elítél. Mi nem azok közé a romák közé tartozunk, akik lopnak, csalnak, hazudnak és a többi - úgy gondolom, hogy nem kell sorolnom.. Nem találkozott még velem, de én szeretnék találkozni vele. Az egész családja elítél engem, kivéve a nagynénjét, Ő mellettünk áll. A kapcsolat még csak 1,5 hónapja tart, de komoly szándékokkal.

Szerintetek el fog fogadni? Ha igen, akkor mennyi idő még? És, ha nem akkor mit tegyünk? Segítsetek..

16F

2013. jan. 6. 16:39
1 2
 11/19 fospuska ***** válasza:
70%
a mama ledobná a láncot. szerintem sz.rjatok rá,mit gondolnak az ősök,éljetek. aztán majd megbékélnek. ha meg nem,ha nagykorúak lesztek,úgyse tudnak semmit csinálni. legjobb nem is nyűglődni vele,hacsak otthon nem szívják a barátnőd vérét állandóan.
2013. jan. 6. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Liedor látom nem érted... írtam hogy részben igazad van azaz valóban nem kell egyből eltiltani csak azért mert félig roma, meg kell ismerni. Magára a reakciódra írtam hogy "ha nem hát így járt".
2013. jan. 6. 17:03
 13/19 A kérdező kommentje:

fospuska, az a helyzet, hogy nagyon nehéz élni így az életet, hogy szinte csak találkozni sem tudunk.. :(

Nálunk nagyon szeretik a barátnőmet, mindenki bírja. :)

Apumnak nem mertem elmondani, hogy miért nem találkozunk..

Májusba megyünk kicsit kikapcsolódni Aggtelekre, és apum mondta, hogy őt is hozzam. Mondtam, hogy nem fogja elengedni anyuja, erre azt mondja, hogy majd Ő beszél vele. Háth.. Nem akartam mondani, hogy azzal csak rosszabb lenne a helyzet. A barátnőm erre azt mondta, hogy májusig úgy is megbékül velem. Kíváncsi leszek rá.

Most húsvétkor meg megyünk Erdélybe, kizárt, hogy oda eltudjon jönni akárhogyan. :(

2013. jan. 6. 17:09
 14/19 fospuska ***** válasza:
minél több az akadály, annál klasszabb nyerni.:) türelem. találkozni biztos tudtok (nézem a sok fiatalt, ilyen hidegben jobb híján a plázákban) és sajnálom is őket rendesen) ,de nem megoldhatatlan. ki fogjátok bírni,egy anyósjelöltem engem is annyira utált,hogy be se engedett a házba. aztán csak húztuk 3.5 évig. annyit azóta sem dugtam "nyilvános " helyen. :D persze vége lett,de nem ezért.:)
2013. jan. 6. 17:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Kértem a telefonszámát barátnőmtől, de nem adta meg. Azért csak megkérdezném tőle, hogy miért ítél egy úgy, hogy nem is ismer. Én is utálom a romákat, apám is utálja őket. Nem tartozunk közéjük.. Ha el is fogadna, nem mennék a házukba. Nem tudnék olyan helyen lenni, ahol kényszerből fogadtak el.. Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, remélem, hogy sikerrel járunk! :)
2013. jan. 6. 17:23
 16/19 fospuska ***** válasza:
sok sikert! :)
2013. jan. 6. 17:24
 17/19 anonim ***** válasza:
50%

Az én barátom félig cigány, én magyar vagyok. Az apám meg az anyám meg mindenki tiltott tőle, persze a semmiért..

Mi tök jól megvagyunk, ők meg ellenzik.. El is küldtek miatta itthonról 3x is.. Próbáljatok velük leülni beszélni, hogy te igenis szereted azt a lányt, és nem vagy olyat, becsületes vagy, és bizonyíts nekik, hogy nincsen mi miatt félteniük a lányt, mert te biztonságban tartod őt. Segíts a szüleinek, és tartsátok be a szabályokat ha a lánynak azt mondják hogy haza kell érnie este 7-re akkor az úgy is legyen, hogy lássák hogy betartod. Sok sikert, én átérzem..

2013. jan. 7. 20:19
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

Volt félcigány barátom...ivott, megcsalt a dagadt igénytelen exdisznajával...

soha többé!!

2014. dec. 4. 22:12
 19/19 zsoltiii1989 válasza:
50%

Énis így vagyok... 16 éves vagyok és a barátnőm szülei tiltanak a semmitől.... teljesen más vagyok mint a többi roma.... (nem fajgyülöletből) de én hófehér vagyok, nem beszélek úgy hogy:"More ne csinád má","Hajjak még".

Azt sem tudják hogy ki vagyok,mi vagyok csak annyit hogy roma vagyok. A barátnőm ezért szakított is velem, mert nagyon félt az apjától... de azóta megint írunk és nagyon tanácstalanok vagyunk.. szóval kitartást tesó! Tudom mit érzel,és ne add fel!

2018. máj. 19. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!