Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom anyja és öreganyja azon vannak, hogy minket szétszedjenek?

Figyelt kérdés
Amiòta a barátom annyira kikészült,hogy mindenért mindenkivel cirkuszol,és miòta multkor barátom felhivott és elkezdett velem a telefonon veszekedni és mikor leanyazott akkor elkuldtem eleg szepen egy melegebb eghajlatra...Azota mindenert en vagyok a hibas,mindent megtesz a no csak ne legyunk egyutt csak engem letudjon szedni ezzel azzal... Megmertem kerdezni a baratomat,hogy nem faggatja arrol,hogy mi van velunk? Erre a baratom leorditott,hogy en hogy merek ilyet kerdezni,mibol felteteleztem ezt meg akkor huzzak a francba...Amugy amig nem ment oda az oreglany es nem beszelt vele addig normalis volt..Most,hogy ott van naluk baratom meghibbant,orjong ha barmit kerdezek,mindenbe hibat talal es dobni akar,mindenert en vagyok a rossz.... Mit tanacsoltok?
2012. dec. 6. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz mit csinálni. Lehet,hogy lett még egy barátnője a barátodnak és az szimpatikusabb a családnak. Menj el vele ide-oda.Vegyél neki valami nagyon drága ajándékot.Az mindig tetszik a szülőknek. Sajnos egyszer minden kapcsolat véget ér.
2012. dec. 6. 09:18
 2/2 A kérdező kommentje:
segitettem elegett en az anyjanak...
2012. dec. 6. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!