Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy éve van egy roma fiú...

Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim elfogadtak?

Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?
2015. máj. 26. 18:33
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/162 A kérdező kommentje:

#85,87,88, 90

Teljesen igazad van.... "sajnos" :((

2019. jan. 2. 13:54
 92/162 anonim ***** válasza:
82%
Örülök, hogy belátod. Kezdeményezek egy privát beszélgetést. Ezt csak azért írom, hogy tudd, én vagyok.
2019. jan. 3. 09:55
 93/162 anonim ***** válasza:
100%
Miért emelted ki a kérdést ismét? Megint megvert a pasid vagy vagy történt?
2019. máj. 13. 15:04
 94/162 anonim ***** válasza:
100%
72: egy normális ember nem ver meg senkit.
2019. máj. 14. 07:07
 95/162 anonim ***** válasza:
92%

Együtt vagytok még?

Sok gyermek született azóta kettőtöknek?

2019. máj. 14. 16:44
 96/162 A kérdező kommentje:

Mennyire gonoszak vagytok! Borzasztó! :(

Azért emeltem ki, mert szenvedek :( a hiánya miatt...

Már nem kellek neki, van új barátnő!

Szerintetek visszeenged magához valaha?? :((

2019. máj. 14. 17:47
 97/162 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem keress pszichológust.

Sem téged, sem őt nem szeretném bántani.

Téged pláne nem, mivel nagy valószínűséggel komoly problémáid vannak, amik kezelést igényelnek.

Ha valaki kezet emel rád, az az első hogy otthagyod és max elrettentő példaként mesélsz róla másoknak, nem pedig évek múlva is vissza akarod könyörögni magad.

Pszichológus.

2019. máj. 14. 17:54
 98/162 anonim ***** válasza:
97%
Keress pszichológust... nem normális, hogy nem tudsz elengedni valakit, aki így bánt veled.
2019. máj. 14. 20:35
 99/162 anonim ***** válasza:
93%

#85,87,88, 90 vagyok, korábban azt írtad, hogy teljesen igazam van. Nem akaro ismételni magam, úgysem érne semmit, tartom, amit mondtam.

Azt viszont látom, hogy nem nézel szembe magaddal, ehelyett azzal vagy elfoglalva, hogy mindenki rosszat akar, irigy, aki szembesít a tényekkel, általános tapasztalatokkal.

Ezért én annyit teszek, hogy időponttal idézem az összes saját hozzászólásodat.

2015. máj. 26.

Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?

2015. máj. 26.

De a párom nem olyan.Nem kért bocsánatot,de legalább elmondta,hogy "hazudott" füllentett nekik.És ezt tisztelem benne. Jelenleg nem dolgozik,de nagyon szeretne és látom benne az akaratot. Most komolyan gondoljátok hogy ő is ilyen lenne?? Én nem úgy ismertem meg,Ő kedves aranyos cuki srác. Nem kell egy kalap alá venni mindenkit.

Köszönöm az eddigi kommenteket.

2015. máj. 26.

Hát nem tudom,remélem Ő nem ilyen lesz és az is lehet,csak most voltak ilyenek a szülei.Bár nem úgy tűnt,mintha először vagy ritkán történne ilyen.

Bízom abban,hogy ugyanolyan lesz a későbbiekben is mint most.Ezért is tettem fel a kérdést,hogy mik a tapasztalatok és volt e valaki ilyen helyzetben.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2015. máj. 27.

Akkora ügyet csináltok ebből a füllentésből,hogy az nem igaz.

Nem védeni akarom,de érdemes elgondolkozni azon is,hogy netán a Magyar férfi,Magyar ember nem hazudik? Mi magyarok soha nem hazudunk,ennyire tökéletesek vagyunk?

2015. aug. 26.

Csak közölni szeretném, igazatok volt. 2 hete nagyon-nagyon elvert, kórházba kerültem. Most engedtek ki és kezdek picit jobban lenni. Lehet rátok kellett volna hallgatnom?!

Szerintetek helyrehozható még ez a kapcsolat? :(

2016. júl. 19.

Együtt élünk 6 hónapja. Szüleim elzavartak otthonról,mert nem szakítottam vele miután megvert és kórházba kerültem.

A szülei házához, egy kis szobában kaptunk helyet. Lassan 3 hónapja viselem az anyukája fölényes és nyers modorát. Párom meg egyre agresszívabb, egyre durvább. Miért ilyen???!!! Segítsetek!! :(((((

Megváltozik szerintetek?

2016. okt. 10.

Ha valakit érdekelne... jól kijövünk, boldogok vagyunk! :)

2016. okt. 10.

Ezt most miért írtad? Miért jó másokat sértegetni??- csak mert boldog...

2016. nov. 1.

Felfordult a gyomrom amit írtál, kedves utolsó hozzászóló. :(

Lehet magadból indulsz ki, vagy nem tudom, talán volt részed ilyenben, hogy ennyire tudod, de nagyon remélem, hogy nem.

A párom egy csodálatos ember és Te láthatatlanban ítélkezel. Mivel vagy akkor különebb, egy cigánynál? Ezen gondolkozz el kérlek.

Sajnálom, hogy ilyen rossz érzésű ember vagy.

2016. nov. 2.

Kedves utolsó hozzászóló!

Nem tudom mennyi idős vagy, de felvilágosítalak, hogy olyan nincs "hogy soha nem hazudott nekem" Maximum még Te nem vetted észre, vagy egyszerűen csak hazudsz.

2016. nov. 5.

Alapvetően az a bajod kedves utolsó, hogy roma a párom. Ezért írod amit írsz.

2016. dec. 19.

Dikk, miket feltételeztek rólam. Úr Isten!! Már két és fél évesek leszünk épp karikor. Sok irigy ember.

2017. nov. 9.

Csak hogy tudjátok, még mindig együtt vagyunk és igen, boldogsagban élünk. Lehet irigykedni... (még csak most olvastam miket írtatok)

2017. dec. 20.

De most komolyan, miért fáj nektek ennyire, hogy Ő barna börü??? Mert csupán ennyi a különbség... illetve ahogy olvasom miket írtok, hát igencsak úgy tűnik, a nyomába nem léphettek. Úgy gondolom, csak szeretnétek rá hasonlítani, de képtelenek vagytok erre, mert sokatoknak megkeseredett az élete és ahelyett, hogy biztatnatok az embert,inkább belerugtok. Tipikus magyar mentalitás. - GRATULÁLOK MAGYARORSZÁG

2018. jan. 7.

Kedves utolsó hozzászóló! Csupán azért bunkozol le mert görbe tükröt mutattam és ebbe te pont beleillesz.

Nem értem honnan vetted hogy szanaszét ver. Valamint nem értem mi ez a duma hogy barnaba is feherbe is van ilyen. Akkor most mit is szerettel volna kihozni a dologból? Vicces vagy. Vagy csak egyszerüen buta. :D

2018. jún. 9.

Vége lett a kapcsolatunknak! - persze, ha egyáltalán érdekel valakit. :(

2018. jún. 10.

Nagyon vicces vagy, köszönöm az együttérzést!

Csak majdnem lett, de aztán anyukám lebeszelt róla, sajnos. Akkor még talán együtt lennénk...

2018. jún. 10.

Ne haragudj, de szánalmas vagy!! Miért tett volna ilyet?? Hát ő nem ember??! Nem is ismered, úgy ítélkezel. Ez mennyivel különebb mint egy roma?

2018. jún. 10.

Csupa kedves emberek. Meg aztán a magyar ember soha nem bánt senkit! Ugye?

2018. szept. 14.

Mert szenvedek a hiánya miatt és abban bízom, egyszer visszakapom. Talán itt kapok megerősítést. :(

2018. szept. 14.

Huuuu, ezt nem hiszem el!!

Csak a bantàs àrad mindenkiből. Tényleg jó kérdés volt miért emeltem ki a kérdést... már bánom!

Amúgy, magyar férfinak soha az életben nem lesz olyan jó a "fehér kukija", mint ahogy az általad megnevezett barnák barna "kukija" (Ez bizony tapasztalat és tény)

További szép estét!

2018. okt. 24.

KIBÉKÜLTÜNK!!!!!!!!!!!!!

2019. jan. 2.

#85,87,88, 90 Teljesen igazad van.... "sajnos" :((

tegnap

Mennyire gonoszak vagytok! Borzasztó! :( Azért emeltem ki, mert szenvedek :( a hiánya miatt... Már nem kellek neki, van új barátnő! Szerintetek visszeenged magához valaha?? :((

----

Ha összeolvasod a válaszaidat, milyen tanulságot vonsz le? Egy kiegyensúlyozott, egészséges ember következetes életvezetése ez, vagy egy mentálisan beteg ember sodródása, segélykiáltása?

Mit várhatsz attól a férfitől? Egyszer megver, egyszer kibékültök, kidob, mással jön össze...

Egy egészséges ember szerinted egy olyan kapcsolatot kíván magának, amiben bántalmazzák, kidobják, és egy másikkal jön össze a volt társ?

És kétlem, hogy csak egyszer volt testi bántalmazás, lelki (beleértve a szóbeli) bántalmazást meg főleg. Ha egyszer újra össze is jönnétek, akkor tudnod kell, hogy az csak ló nincs akkor jó a szamár is alapon megy, és a bántalmazások nem maradnának el, sőt, ill. megcsalások tömkelege lenne. Egy ilyen embernek gyereket szülni, de még gyereket a közelébe vinni is súlyos, sőt, végzetes felelőtlenség. Ez nem az itteni válaszolókról szól, hanem csakis rólad.

Miért gondolod, hogy csak ezt érdemled?

2019. máj. 15. 09:00
 100/162 anonim ***** válasza:
93%
A válaszokból nekem egy netes troll rajzolódik ki. Ennyire hülye senki nem lehet, hogy öt év távlatából is mindent jónak lát, ami történt.
2019. máj. 15. 09:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!