Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy éve van egy roma fiú...

Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim elfogadtak?

Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?
2015. máj. 26. 18:33
 121/162 anonim ***** válasza:
86%

Ez a kérdés még megvan??

Mi van veled kérdező azóta??

2020. nov. 5. 20:43
 122/162 Savlekotő ***** válasza:
83%
Nem keveredünk semmilyen kapcsolatba testvérekkel,főleg azzal aki hazudozik ,utána meg nem sírunk hogy vernek az egész klán zaklat stb..
2020. nov. 5. 20:45
 123/162 anonim ***** válasza:
91%
Szia kérdező. Mi lett veled azóta?. Én roma nő vagyok tanult apolt igényes... mielőtt bárki ócsárolna... a ferjem félig roma soha nem bántott de nem is hagytam volna vitaindító vannak de olyanokat amik mindnek családban előfordul. Tisztességesen neveljük a gyerekeinket. 2 van. Van olyan roma is aki normális de sajnos sok a rossz példa. És azt kell mondjam neked hogy hagyd ott aztán fiút aki képes megverni.
2020. nov. 5. 21:21
 124/162 A kérdező kommentje:

Az orvos semmibe nem tudott segíteni.

Azóta már nem szeretem. Van párkapcsolatom, magyar származású értelmiségi sráccal.

Szeretem, de nem úgy, mint anno a...

Úgy szerintem, soha senkit nem fogok tudni szeretni. :(

Mivel kerdeztetek, leírom röviden: pár hónapra rá, mikor utoljára írtam ide, és elmentem orvoshoz, megfordult a kocka. Elkezdett utánam futkosni. Tetszett a dolog, de jól tudtam, nem szabad engedni. Sokan írtatok, és megfogadtam a tanacsaitokat. Amiket ezúton is köszönök.

Miután nem jutott velem dulore, a családja a hazunkhoz jött cirkuszolni, még rendőrt is hívni kellett, akik Több autóval jöttek, mert nem volt egyszerű a helyzet. Végül feladtak, a volt barátom külföldön dolgozik, de az is lehet, (úgy hallottam) lányokat foglalkoztat.

Ha jól tudom, decemberben újra itthon lesz. :)

2020. nov. 6. 05:45
 125/162 anonim ***** válasza:
81%

"Ha jól tudom, decemberben újra itthon lesz. :)"

Tehát rövidesen számíthatunk a folytatásra.

Szerintem legyen az, hogy decemberben megint összejöttök, jövőre lesz egy gyereketek, és összeházasodtok, de mikor megszületik, a roma barát mégsem ismeri el a sajátjának, és követeli az apasági tesztet, és azon megy a para, hogy most mi legyen, és így tovább. Ez csak egy vázlat, majd te kidolgozod a részleteket.

2020. nov. 6. 12:57
 126/162 Savlekotő ***** válasza:
98%
Mit akarsz attól aki k--- vákat futtat,az csinál mást is,vagy tán beállnál dolgozni hozzá,legyen már eszed... Szüleid biztos fognak ennek örülni hogy megint lehet hívni majd a rendőröket,mert nem a fejed hanem a p ád irányít-...
2020. nov. 6. 13:11
 127/162 anonim ***** válasza:
92%
Na ha legközelebb zaklatni mer, csak annyit kell mondanod, hogy álljon le, mert jól ismered az ügyeit, és tudod, hogy miről tegyél bejelentést a rendőrségen ahhoz, hogy jó időre megszabadulj tőle. Gondolom, drogot is találnának nála.
2020. nov. 7. 18:15
 128/162 Savlekotő ***** válasza:
94%
Megint egy naiv lány aki lehet akkor eszmél hogy nem kéne... mikor már emésztőbe dobták..
2020. nov. 7. 20:28
 129/162 anonim ***** válasza:
65%

Azóta mizu kérdező? A barátod még meg van? Mármint a dzsipó utáni. Bocsánat, de egy ilyen hazug, qrvákat futtató valamit nem tudok romának hívni.

Nekem roma a Mága Zoltán és egyéb zenészcigányok, a Daróczi Choli-Isten nyugosztalja-, vagy a rákkutató Horváth József-ha a vezetéknevét eltévesztettem, vagy a keresztnevét, vagy mindkettőt, ér javítani-.

2021. okt. 22. 11:55
 130/162 anonim ***** válasza:
85%
Szuper vagy, kérdező! ❤ remélem nem is mentél vissza hozzá!
2021. okt. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!