Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim elfogadtak?
Ez a kérdés még megvan??
Mi van veled kérdező azóta??
Az orvos semmibe nem tudott segíteni.
Azóta már nem szeretem. Van párkapcsolatom, magyar származású értelmiségi sráccal.
Szeretem, de nem úgy, mint anno a...
Úgy szerintem, soha senkit nem fogok tudni szeretni. :(
Mivel kerdeztetek, leírom röviden: pár hónapra rá, mikor utoljára írtam ide, és elmentem orvoshoz, megfordult a kocka. Elkezdett utánam futkosni. Tetszett a dolog, de jól tudtam, nem szabad engedni. Sokan írtatok, és megfogadtam a tanacsaitokat. Amiket ezúton is köszönök.
Miután nem jutott velem dulore, a családja a hazunkhoz jött cirkuszolni, még rendőrt is hívni kellett, akik Több autóval jöttek, mert nem volt egyszerű a helyzet. Végül feladtak, a volt barátom külföldön dolgozik, de az is lehet, (úgy hallottam) lányokat foglalkoztat.
Ha jól tudom, decemberben újra itthon lesz. :)
"Ha jól tudom, decemberben újra itthon lesz. :)"
Tehát rövidesen számíthatunk a folytatásra.
Szerintem legyen az, hogy decemberben megint összejöttök, jövőre lesz egy gyereketek, és összeházasodtok, de mikor megszületik, a roma barát mégsem ismeri el a sajátjának, és követeli az apasági tesztet, és azon megy a para, hogy most mi legyen, és így tovább. Ez csak egy vázlat, majd te kidolgozod a részleteket.
Azóta mizu kérdező? A barátod még meg van? Mármint a dzsipó utáni. Bocsánat, de egy ilyen hazug, qrvákat futtató valamit nem tudok romának hívni.
Nekem roma a Mága Zoltán és egyéb zenészcigányok, a Daróczi Choli-Isten nyugosztalja-, vagy a rákkutató Horváth József-ha a vezetéknevét eltévesztettem, vagy a keresztnevét, vagy mindkettőt, ér javítani-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!