Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim elfogadtak?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?2015. máj. 26. 18:33
21/162 anonim válasza:
22/162 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Csak közölni szeretném, igazatok volt. 2 hete nagyon-nagyon elvert, kórházba kerültem. Most engedtek ki és kezdek picit jobban lenni. Lehet rátok kellett volna hallgatnom?!
Szerintetek helyrehozható még ez a kapcsolat? :(
2015. aug. 26. 21:22
23/162 anonim válasza:
Persze, végül is nem ölt meg.
Addig mindig meglehet próbálni újra.
Mi a célod? Legközelebb agyonveretni magad?
Engem nem zavar, úgy is túlnépesedett a bolygó, eggyel kevesebb!
24/162 A kérdező kommentje:
Együtt élünk 6 hónapja. Szüleim elzavartak otthonról,mert nem szakítottam vele miután megvert és kórházba kerülte.
A szülei házához, egy kis szobában kaptunk helyet. Lassan 3 hónapja viselem az anyukája fölényes és nyers modorát. Párom meg egyre agresszívabb, egyre durvább. Miért ilyen???!!! Segítsetek!! :(((((
Megváltozik szerintetek?
2016. júl. 19. 22:37
25/162 anonim válasza:
Komolyan hihetetlen, hogy nem tanultál az egészből.Szépen fogd a cuccodat, és menj haza a szüleidhez.Felejtsd el a srácot.Nem fog megváltozni.
26/162 anonim válasza:
Ott hagytad végre? Mi van veled?
27/162 anonim válasza:
Ugye ez csak valami vicc? Az nem lehet, hogy valaki ennyire ostoba legyen. Ha a szüleid mèg szóba állnak veled, költözz vissza hozzájuk.
28/162 anonim válasza:
Fejet hajtok az ostobaságod elött,hülye p icsa! Ez egy kis bónusz ajándék a f@rka mellé! Nem örülsz?
30/162 anonim válasza:
Hagyd ott rögtön, ha még nem tetted volna meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!