Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy éve van egy roma fiú...

Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim elfogadtak?

Figyelt kérdés
Én még nem voltam náluk, egészen a múlt hétvégéig. A problémám az, hogy nagyot csalódtam a barátom családjában, ugyanis oltári veszekedés volt, pont amikor oda érkeztünk. Ment mindenféle anyázás még majdnem verekedés a szülök között is. Kisit se zavarta őket, hogy épp ott vagyunk. A párom azt mondta rendes, nyugodt kedves családja van. Most nem tudom mit tegyek, félek, hogy a barátom is ilyen agresszív lesz, ha esetleg komolyabbra fordul közöttünk. Azért is zavar a dolog, mert pont nem olyan rég kezdte el kérdezgetni tőlem, hogy összeköltöznék e vele. Nagyon szeretem a párom, de amit láttam azért az elgondolkoztat. Szakítani semmiképp nem akarok! És még annyi, hogy pár hete mondta a barátom, hogy a szüleinek fontos hogy a választottja szűz legyen és állítólag kérdezték tőle az vagyok e. A párom hazudott nekik, mert ugye nem vagyok az. Ti mit tennétek, hogy kezelnétek ezt a dolgot?
2015. máj. 26. 18:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/162 anonim ***** válasza:
93%

Nem az a baj, hogy ilyen a családja, az a baj, hogy ő ezt letagadta. Ebből látszik, hogy nem rendes ember. Elhiszem azt is, hogy szégyenli, de... Én megkérdezném tőle, hogy miért nem készített fel erre, miért titkolózott?

Ettől ő még törekedhet arra, hogy rendes ember legyen,de ezt már neked kell látnod. Hogy tanul, hogy dolgozik, hogy viselkedik veled,az utcán, a barátaival, a Te szüleiddel... Sokmindent meghatároz az, hogy honnan jövünk, de nem kell,hogy determináljon.

2015. máj. 26. 20:39
 12/162 anonim ***** válasza:
91%

Én úgy érzem, hogy te egy óriási keresztet veszel a nyakadba. Ilyen családtól milyen támogatást várhattok?

Az apja majd megy nálatok kerítést javítani, kocsit szerelni, és a gyerekre vigyázni? Anyósod bevásárol neked, és megy a másik gyerekért az óvodába? Oda akarod majd küldeni a gyerkőcödet nyaralni?

Értek én mindent, a kutyám is cuki, meg aranyos, de azért még se venném el...

2015. máj. 26. 21:05
 13/162 anonim ***** válasza:
88%
Itt volt az intojel, te meg elsiklasz felette. Mar meg ne haragudj, de nagyon hulye vagy, ha ezek utan meg vele maradsz. Bar van aki szeret szenvedni...
2015. máj. 26. 23:22
 14/162 anonim ***** válasza:
95%
Bocsi, de az nem tűnt fel, hogy neked is hazudott? Bevallja, hogy hazudott a szüleinek, hú, akkor már a legőszintébb, legjobb ember a világon? Hazudott, és bocsánatot sem kért a helyzetért, amibe hozott, sem azért, hogy hazudott neked a szüleiről. Sztem elég éretlen, társfüggő kislány lehetsz még, ha ennyire ragaszkodsz hozzá ezek után is.
2015. máj. 26. 23:45
 15/162 A kérdező kommentje:

Akkora ügyet csináltok ebből a füllentésből,hogy az nem igaz.

Nem védeni akarom,de érdemes elgondolkozni azon is,hogy netán a Magyar férfi,Magyar ember nem hazudik? Mi magyarok soha nem hazudunk,ennyire tökéletesek vagyunk?

2015. máj. 27. 15:37
 16/162 anonim ***** válasza:
74%

Menekülj, amíg még tudsz!

Fehér embernek fehér a párja!

2015. máj. 27. 16:03
 17/162 anonim ***** válasza:
89%

A "fullentes"(bar ha engem kerdezel ez szerintem nem az, raadasul ezek utan probald meg tartani a szad, mert eleg sz*rul jarhatsz, ha kiderul az igazsag) csak masodlagos problema. Itt van elotted egy tipikus cigany csalad, pasi de te vmiert nem latod az ezzel kapcsolatos veszelyeket(igen azokat!).

Ezeket te a budos eletben nem fogod erdekelni komolyabban, de mar allitom, hogy most se...nekik te nem vagy es sose leszel cigany, sem no, csak egy 'paraszt'(=magyar)akit a fiuk megfarkal. Evegett is, de rengeteg problemaval talalhatod szembe magad a jovoben, ha meg ne adj Isten teherbe is esnel, vagy felesegul is akarna venni... Ezt mar inkabb nem is ragozom.Szoval jobban tenned, ha kicsit kinyitnad vegre a szemed, mert igen vannak budos, mocskos magyar ferfiak is, de a ciganyoktol okkal lehet tartani. Nalunk nem hiaba , tagadjak ki azokat az embereket akik ciganyokkal kezdenek...senki nem akar balhet, a nyilvanos fenyegetestol kezdve az esetleges tettlegessegig.

Persze most mondhatnad, hogy mit ugatok, de tudod en koztuk eltem. Sot, nagyon sokaig csak cigany baratnoim / barataim voltak es hidd el az elmeletileg rendes, normalis fajtabol. Ismerem oket, az eletviteluket, a gondolkodasukat, talan tul jol is. Nagyon, ismetlem nagyon nehezen szabadultam meg toluk, pedig itt nem volt szo parkapcsolatrol, csak egyszeru baratsagrol.

Nezd, te magad vagy a sorsod kovacsa, nyilvan sok hatassal nem vagyunk rad, de azert gondold at ujra az egeszet , jo alaposan...es kerd ki a szeretteid , barataid velemenyet.

2015. máj. 27. 19:30
 18/162 anonim ***** válasza:
94%

Nyugi, akkor is ez lenne a véleményem a hazugságáról, ha fehér lenne a pasid. Engem nem a bőrszíne zavarna, hanem az, hogy hazugságot elnézel neki, mert rózsaszín szemüveg van rajtad. És bocsánatot sem kért a helyzetért, amibe hozott.

És amúgy fehér vőlegényem van, és nem, ő nem hazudott nekem még. Főleg nem ilyen nagy dologban.

De most jótanácsként: azért, mert a környezetedben esetleg mást látsz, nem szabad leragadnod vkinél csak azért, mert mások nála is nagyobbat hazudnak...

2015. máj. 27. 20:08
 19/162 anonim ***** válasza:
85%
Barátnőm évekkel ezelőtt volt ilyen helyzetben.Beszélhettünk neki mi is,a szülei is.A szülei elköltöztek a nagymamához,odaadták a lakást,próbálják meg együtt.Még 2 hónapot sem éltek együtt.Próbáljátok meg!Igaz a mondás,lakva lehet megismerni a másikat.
2015. máj. 27. 20:47
 20/162 anonim ***** válasza:
86%

Engem nem a bőrszíne zavar, hanem aggódok, hogy a családi problémái befognak gyűrűzni a te életedbe is.

Ezért kérdeztem, hogy hogyan él, hogy kezel problémákat, mit hoz a családból... Szerelem elmúlik. Átalakul szeretetté, tiszteletté. Úgy gondolod van olyan ember mint édesapád?

2015. máj. 27. 21:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!