Egy éve van egy roma fiú barátom, akit a szüleim elfogadtak?
Nem az a baj, hogy ilyen a családja, az a baj, hogy ő ezt letagadta. Ebből látszik, hogy nem rendes ember. Elhiszem azt is, hogy szégyenli, de... Én megkérdezném tőle, hogy miért nem készített fel erre, miért titkolózott?
Ettől ő még törekedhet arra, hogy rendes ember legyen,de ezt már neked kell látnod. Hogy tanul, hogy dolgozik, hogy viselkedik veled,az utcán, a barátaival, a Te szüleiddel... Sokmindent meghatároz az, hogy honnan jövünk, de nem kell,hogy determináljon.
Én úgy érzem, hogy te egy óriási keresztet veszel a nyakadba. Ilyen családtól milyen támogatást várhattok?
Az apja majd megy nálatok kerítést javítani, kocsit szerelni, és a gyerekre vigyázni? Anyósod bevásárol neked, és megy a másik gyerekért az óvodába? Oda akarod majd küldeni a gyerkőcödet nyaralni?
Értek én mindent, a kutyám is cuki, meg aranyos, de azért még se venném el...
Akkora ügyet csináltok ebből a füllentésből,hogy az nem igaz.
Nem védeni akarom,de érdemes elgondolkozni azon is,hogy netán a Magyar férfi,Magyar ember nem hazudik? Mi magyarok soha nem hazudunk,ennyire tökéletesek vagyunk?
Menekülj, amíg még tudsz!
Fehér embernek fehér a párja!
A "fullentes"(bar ha engem kerdezel ez szerintem nem az, raadasul ezek utan probald meg tartani a szad, mert eleg sz*rul jarhatsz, ha kiderul az igazsag) csak masodlagos problema. Itt van elotted egy tipikus cigany csalad, pasi de te vmiert nem latod az ezzel kapcsolatos veszelyeket(igen azokat!).
Ezeket te a budos eletben nem fogod erdekelni komolyabban, de mar allitom, hogy most se...nekik te nem vagy es sose leszel cigany, sem no, csak egy 'paraszt'(=magyar)akit a fiuk megfarkal. Evegett is, de rengeteg problemaval talalhatod szembe magad a jovoben, ha meg ne adj Isten teherbe is esnel, vagy felesegul is akarna venni... Ezt mar inkabb nem is ragozom.Szoval jobban tenned, ha kicsit kinyitnad vegre a szemed, mert igen vannak budos, mocskos magyar ferfiak is, de a ciganyoktol okkal lehet tartani. Nalunk nem hiaba , tagadjak ki azokat az embereket akik ciganyokkal kezdenek...senki nem akar balhet, a nyilvanos fenyegetestol kezdve az esetleges tettlegessegig.
Persze most mondhatnad, hogy mit ugatok, de tudod en koztuk eltem. Sot, nagyon sokaig csak cigany baratnoim / barataim voltak es hidd el az elmeletileg rendes, normalis fajtabol. Ismerem oket, az eletviteluket, a gondolkodasukat, talan tul jol is. Nagyon, ismetlem nagyon nehezen szabadultam meg toluk, pedig itt nem volt szo parkapcsolatrol, csak egyszeru baratsagrol.
Nezd, te magad vagy a sorsod kovacsa, nyilvan sok hatassal nem vagyunk rad, de azert gondold at ujra az egeszet , jo alaposan...es kerd ki a szeretteid , barataid velemenyet.
Nyugi, akkor is ez lenne a véleményem a hazugságáról, ha fehér lenne a pasid. Engem nem a bőrszíne zavarna, hanem az, hogy hazugságot elnézel neki, mert rózsaszín szemüveg van rajtad. És bocsánatot sem kért a helyzetért, amibe hozott.
És amúgy fehér vőlegényem van, és nem, ő nem hazudott nekem még. Főleg nem ilyen nagy dologban.
De most jótanácsként: azért, mert a környezetedben esetleg mást látsz, nem szabad leragadnod vkinél csak azért, mert mások nála is nagyobbat hazudnak...
Engem nem a bőrszíne zavar, hanem aggódok, hogy a családi problémái befognak gyűrűzni a te életedbe is.
Ezért kérdeztem, hogy hogyan él, hogy kezel problémákat, mit hoz a családból... Szerelem elmúlik. Átalakul szeretetté, tiszteletté. Úgy gondolod van olyan ember mint édesapád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!