Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennetek a helyemben?

Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
A ferjemnek es nekem most szuletik az elso babank.Ott lakunk a szuleinel,mert most egyenlore nem tudjuk mashogyan megoldani semikepp(amugy van lakasunk,hiteles) es eddig minden elfogadhato volt,most viszont jonnek a problemak.Megszabnak dolgokat,meddig aludhatunk,mikor pihenhetunk,mit kell csinalnunk...stb Na marmost,magamtol is meg szoktam csinalni,nem kell szolni,de igy h elvaras es parancs mikorzben mindenki csinalja a dolgat.En meg cselednek erzem magam!Ferjem huga egy elkenyeztetett kis fruska,aki nem csinal semmit es barmire megkerjuk mar csukodik is az ajto(netezik,tevezik,bulizik es szinte akarmit csinalhat pofatlanul) Varandosan a munka(12oras kereskedelemben,heti 4nap) plusz az otthoni dolgok nagyon sok,mert hiaba csinalom meg nem tartjak meg a rendet es az egesz napom ebbol all,hogy mire anyos hazajon ne legyen balhe,miert nincs megcsinalva!Ha mondjuk h a lanyka is segithetne csak jon a,hagy tanuljon szoveg(3x bukott)
2014. okt. 16. 09:59
 61/115 anonim ***** válasza:
75%
De, nagyon rosszul gondolkozol. Igazi pézügyi analfabéták vagytok a férjeddel együtt. Az előző válaszodat olvasva már azon kezdtem gondolkodni, hogy kamu ez a kérdés, mert felnőtt emberek azért rá szoktak jönni a megoldásokra. A férjednek van egy eltés diplomája, lehet, hogy rossz szakon végzett, de az Elte jó nevű egyetem, mellé kereskedelmi főiskola. Én Pesten lakok, mellesleg ti is simán felköltözhetnétek ide, mivel közel van. Itt 120 ezret egy bolti eladó keres, a kereskedelmi főiskolával, ha nem tök szerencsétlen az illető kb. 300 ezret szoktak keresni az emberek. A férjem fizuja 200 ezer érettségivel. Az meg végképp hülyeség, hogy ilyeneken gondolkozol, hogy inkább anyósnál maradtok, mert mi van, ha a férjednek nem lesz munkája. Hát még baromi sok dolog történhet veletek ezen kívül is, nem lehet minden forgatókönyvre felkészülni. Adjátok ki a házatokat és menjetek fel Pestre albérletbe, így az már nektek csak 0 Ft, Én 2 szobás, 50 nm-es lakásban lakok 50 ezer Ft/hó, rezsink kb. 20 ezer.
2014. okt. 16. 12:05
 62/115 anonim ***** válasza:
11%

"Ja csak az osztárkok nyugdíj korban is kitudják fizetni az albit.

Kérdem én mit csinálok, ha már dolgozni nem tudok? "

40-45. év alatt a különbözetet félreteszi és vesz belőle lakást. Másrészt Apámnak több a nyugdíja mint az én diplomás fizetésem.

2014. okt. 16. 12:08
 63/115 anonim ***** válasza:
96%

Tudom nem tartozik a kérdéshez, de én nem tudnék ilyet csinálni a mennyemmel, vőmmel. Elég baj az hogy ki vannak szolgáltatva "mások" "jó indulatának". Annyira borzasztó ilyen olvasni hogy egyes emberek milyen undorító módon tudnak visszaélni a helyzettel!

Bár nekem is furcsa ez az egész. Miért nem költöztök más városba? Mi tart vissza a költözéstől?

2014. okt. 16. 12:13
 64/115 anonim ***** válasza:
91%

kár más országokkal példálozni

itt nálunk az albi a ciki és mindenki sajátot akar, ez van

az a gáz, hogy nagy felnőttnek hiszik magukat, belevágnak, de mégsem, mert laknak inkább anyunál, nem tudnak (akarnak?) védekezni, aztán ők pattognak!

pénzhez meg annyit értenek mint egy ovis

tudod lehet hogy párod vagy te meghalsz, akkor majd mi lesz? megy a másik a híd alá??

2014. okt. 16. 12:14
 65/115 anonim ***** válasza:
32%

"itt nálunk az albi a ciki és mindenki sajátot akar, ez van "

Akkor vállalja tette következményét.

2014. okt. 16. 12:16
 66/115 anonim ***** válasza:
32%

jaa csak pont az van, hogy itt... mert 22évesen mindig rózsaszínű volt, felvették.

gondolkozni? ugyan kérlek.

most majd lehet potyogtatni anyósnak egy párat!

2014. okt. 16. 12:17
 67/115 anonim ***** válasza:
87%

Figyu, mi írjuk a költségeket és pont ilyen rendszerrel: hogy a kaja mellé számoljuk azokat, amiket te is írtál: tisztítószer, dezodor, tusfürdő, fogkrém (zöld Elmex vagy Sensodyne, szóval nem a legolcsóbb) stb.

És ezeknek a havi költsége szinte sosem megy 55e Ft fölé 2 főre. (Van kertünk is, ezért, ha sok olyat főzünk, amit magunk termeltünk, jóval kevesebb is lehet, de ez nyilván a mi speciális előnyünk, ezért a legalacsonyabb kaja-költségeket nem is írom ide.)

Időnként szoktam halat venni, egyszer bárányhúst is vettem (no igen, az tényleg megdobta a havi költséget), tipikusan sertés combot, lapockát vagy csirke mellet, combot, májat, levesbe aprólékot veszek.

És ha muszáj lenne, tudom, hogy ezt lehetne lejjebb szorítani. Ha ezen múlna, hogy anyósommal lakjunk, vagy magunkban, havi 10e Ft-ot biztos le tudnék szorítani ebből, tehát 45e Ft-ból megoldanánk.

2014. okt. 16. 12:17
 68/115 anonim ***** válasza:
87%

"Amikor megvettuk a lakast 22evesen(segitseg nelkul) akkor meg jol fizeto allasa volt paromnak es nekem 20eves korom ota ugyanaz!27evesek vagyunk."

Kérdező, ez nem igaz, a bank segítségével vettétek meg a lakást. Nem tudom, milyen lakás hitele kerül hatvanba többe mint két fizetés, még, ha az egyik minimálbér is.

Ha nem laktok ott, akkor is kell fizteni.

És neked a legnagyobb gondod a férjed tini húga nemmosogatása.

2014. okt. 16. 12:26
 69/115 anonim ***** válasza:
100%

De most mennyivel száltok be anyónak?

Hitelt csak fizetitek nem?

A munkahely melyik lakáshoz van közel mert 50 ezres bérlet azért nagyon extrém.

2014. okt. 16. 12:30
 70/115 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért kérdezem,mert lehet azt kevesli anyós amivel beszálltok a rezsibe.
2014. okt. 16. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!